Incepem saptamana in forta, deoarece pe parcursul zilei de vineri si a weekendului am primit multe donatii, fie de la doamnele care deja au cumparat, fie de la alte doamne, care oricum nu sunt la prima fapta de acest gen :)

Asa ca nu mai stau sa ma lungesc cu vorba si purced sa vi le arat. Avem asa:

Un Moby wrap, de la Cristina, putin folosit, in stare impecabila, la 140 RON (pretul lui pe www.hiphip.ro la cumparare a fost de 179 RON)

De la Monis, doua produse care zic eu au devenit indispensabile pentru orice mama:

Un sling fix, de la Poarta-ma, in cel mai vandut si dorit print posibil (e cineva care sa nu-l recunoasca oare? :)), aproape nepurtat, nou nout la pretul de 80 RON:

O perna de alaptat, foarte putin folosita, in stare impecabila, la pretul de 80 RON (pretul pentru acest produs in variante diferite de printuri ale materialului este in jur de 100 RON – un produs similar puteti vizualiza aici):

De la Olivia (a carei ultima postare, intre noi fie vorba,  mi-a mers la suflet, din toate punctele de vedere, asa ca dati clic pe link cu incredere!) avem si mai multe lucruri folositoare unei proaspete mamici:

Sac de dormit pentru bebelusi, marimea 70 cm, pentru copii intre 0-6 luni, grosime 1 TOG (detalii despre produs) la pretul de 150 RON (revin si cu poza, se pare ca e cam greu de gasit :( )

Sac de dormit pentru bebelusi marimea 110 cm pentru copii intre 24-36 luni, 2,5 TOG (detalii despre produs si sursa imagine) la pretul de 150 RON

Adăugaţi o legendă

Racitor pentru biberoane (detalii despre produs) la pretul de 140 RON:

Si, cel mai cautat ulei de pe piata, uleiul de argan pur, la 100 ml, trei bucati disponibile, la pretul de pe site, adica 67 RON

Multam, Oli!!!

Donatie de la Diana B.:

Sirag margele, la pretul de 35 RON:

Viata unui om singur, de Adrian Marino, o carte de memorii ce a facut ceva valva la aparitia ei, la pretul de 35 RON

Colectia de Romane de la Readers Digest, Volumul V la pretul de 50 RON (pretul original este de 65 RON)

Pentru ca am trecut la categoria carti, am de la Ella un set de carti, dupa cum urmeaza, la pretul de 90 de RON tot setul:

O pereche de ghete dementiale, de la Codita, nepurtate, de la Otter, masura 36, la pretul de 150 RON

Sursa imagine si detalii produs

Multumesc doamnelor, aveti toata stima si respectele mele.

Daca doriti sa cumparati ceva din lista de mai sus, o puteti face pur si simplu postand un comentariu mai jos, in care va exprimati dorinta de a cumpara (si ce vreti sa cumparati). In momentul in care primesc de la mama lui Matei, Ioana confirmarea ca au intrat banii in cont, o pun pe Maria in legatura cu fiecare dintre voi si va trimite produsele. Si nu uitati, dati-mi si mie un mail la mydanii arond gmail punct com, ca sa stam de vorba despre alte detalii.

Atentie, doua rugaminti am la voi. Unu la mana, sa fiti foarte atente la aceasta postare, si inainte de a va exprima dorinta de a achizitiona un produs sau altul sa cititi cu atentie mare si comentariile. Principiul este primul venit primul servit. Am verificat inca o data, nu exista restrictii in setarile blogului la postarea comentariilor, poate comenta oricine, cu orice ID, inclusiv cu anonim. Nu mai pot primi mailuri sau mesaje legate de faptul ca nu se poate posta comentariul, si sa rezerv eu produsul, pentru ca in intervalul acesta de timp, poate sa comenteze altcineva si nu doresc sa creez discutii. Deci sunt considerate valabile doar comentariile la aceasta postare, si atat.

Doi la mana, recunosc ca sunt nitel depasita de cate propuneri de donatii am primit, si ca doresc nitica intelegere, ca am resurse tare limitate de timp, si incerc sa la urc pe toate cat mai repede, dar nu voi reusi mereu asta :)


Conturile in care puteti face plata sunt urmatoarele:

Cont ron: RO72RNCB0128066546750001
Cont euro: RO91RNCB0676066546750001

Deschise la BCR Targoviste pe numele Ioana StancescuDespre Matei am mai scris aici si aici. Blogul lui este acesta, si nu uitati, ca inca mai puteti cumpara si fotografiile pe care le-am postat  aici.