Marta Usurelu e genul de om care iti spune „I’ll make you an offer you can’t refuse” si da, chiar nu poti sa o refuzi, pentru ca iti este imposibil. Nu cred ca s-a nascut omul care sa o refuze pe Marta.

Marta conduce Revista Biz. Nu de ieri, alaltaieri. Si o conduce bine, pentru ca intr-o perioada in care printul autohton se duce la vale, Biz zboara din ce in ce mai sus. Care este reteta? Un mix de reinvent permanent, staying ahead, thinking outside the box si nonconformism. Si mult mai multe.

Biz este altfel. Biz vede oportunitati acolo unde restul vad numai parti negative. Biz isi asuma riscuri si face lucrurile altfel. Ultima isprava este ceea ce cred ca va deveni un nou viral marca „Biz”. Nu oricine poate sa parodieze termeni cum sunt „call to action”, „naming”, „reach” sau „engagement” si sa o faca atat de bine cum o fac cei de la Biz.

Asa ca, nici gand sa refuz invitatia de a face parte din echipa ce a participat la realizarea clipului de mai jos. Si uite asa, cu o seara inainte am dat fuga sa imi cumpar prima fusta „mini” (believe it or not, nu detin fuste mini in toata garderoba mea), accesoriu esential pentru filmare. Si m-am transformat si intr-o „pisi” si recunosc ca a fost so much fun! Mai ales ca am avut langa mine si doua Andree de exceptie: Andreea Stan si Andrea Burlacu si am tras ceva duble ca sa personificam cum trebuie conceptul de „pisi” :)

Asa ca, va invit mai jos sa urmariti, in premiera absoluta, clipul de promovare al Zilelor Biz.

PS: Nu-i asa ca vi s-a facut brusc pofta nebuna de o saorma „cudetoate”? Recunosc ca mie da. Multumesc, Chinezu :)))