Sa mergi la film in gasca cu multi copii nu este poate visul tuturor, insa zau daca pentru noi nu a fost o experienta de neuitat. A fost pentru prima data cand am mers nu numai noi, ci impreuna cu cei doi castigatori ai concursului de pe blog, si m-a bucurat la nebunie faptul ca am reusit sa ne mobilizam in asa scurt timp si sa ajungem sa il vedem impreuna.

Cum a fost? Fun. Super fun. Chiar daca pe foarte repede inainte (efectiv am facut slalom cu masinile prin traficul bucurestean de ora 19:00), totusi inceputul filmului ne-a prins in efectiv complet: eu, Radu mare, Rebecca, David, Lumi si pustiul ei cel mare, Tavi si Claudia cu fetita lor. Mult popcorn si multa bunavoie.

Filmul este dragut, numai potrivit pentru copii si totusi potrivit si pentru noi, cei mari, avand personaje care de care mai interesante (calutul de mare, seful mafiei locale este de senzatie) si in continuare, are un puternic mesaj ecologist, la fel ca si primul film din serie, aratand impactul, uneori devastator pe care il are omul asupra habitatului natural.
Well, poate parea plictisitor ceea ce spun, insa cam asta e adevarul… Pana acum am vazut o groaza de proiecte arhitectonice grandioase, de hoteluri, complexe de cladiri, restaurante, spatii de entertainment, toate subacvatice, si le-am admirat mereu (din punctul de vedere al copilului de arhitect, care a crescut mancand pe paine Lloyd Wright si altii) insa niciodata nu m-am gandit la efectul pe care toate aceste constructii l-ar putea avea asupra ecosistemelor din zona. Filmul asta m-a cam pus pe ganduri. Doar pe mine. Copiii au fost topiti in schimb :)
Zau acum, puteti sa ii rezistati?

The good guys :)

Cei doi mici eroi

Big D. Pretty ferocious, right?

Enough is enough, fuga sa il vedeti, ok? Meritaaaa!