Stiti ca este o vorba care spune „gusturile nu se discuta”?

Ei bine, azi voi discuta despre un gust. Gustul Danonino Branzica Natur. Da, pentru ca imi sta in fire ca atunci cand ma insel, sa recunosc asta, chiar daca de cele mai multe ori o fac doar asa, cu jumatate de gura, insa pe deplin convinsa.

Si recunosc ca am pornit in toata aventura aceasta cu Danone cu niste prejudecati. Legate de brand, de produsul care urma sa fie lansat la momentul respectiv pe piata, de „naturalitatea” ingredientelor, etc. Strict legate de acest produs si anume de Danonino branzica natur, care a fost vedeta acestei campanii, recunosc ca am avut multe dubii.

Rand pe rand mi-au dost demontate. Cum? Simplu.

In primul rand ingredientele sunt simple. Branza de vaci si iaurt. Plus un adaos de Calciu si Vitamina D. Dar despre asta v-am mai povestit, in penultima postare, care este motivul pentru care ele exista acolo.

In al doilea rand, ca tot suntem la capitolul ingrediente, primul lucru pe care l-am remarcat a fost lipsa zaharului. A fost o chestie asumata de catre cei de la Danone, care si-au asumat inclusiv riscul ca produsul sa nu fie chiar pe placul copiilor. Si chiar nu prea este. Tried and tested pe copiii mei, care au strambat initial un pic din nas. Insa, exista portite. Eu am mizat pe faptul ca toti trei sunt fani miere, le-am pus cateva picaturi de miere si gustand din nou, s-au declarat super incantati.

Le-am mai pus bucatele de fructe (ananas si afine). Alt succes.

Le-am mai pus un strop de dulceata de capsuni (avem rezerve zdravene facute din timp). Alt succes.

Variante puteti gasi oricand.

In al treilea rand, lipseste laptele praf din combinatie. Iar, big like. Un alt aspect pentru care as recomanda-o, si care se leaga in mod firesc de punctele de mai sus, este faptul ca vine doar in varianta plain, simpla, fara nici un fel de combinatii de fructe sau alte tentatii dulci. Si dupa cum ziceam mai sus, aveti o paleta extrem de larga de combinatii pe care le puteti face acasa, din ceea ce gasiti in fructiera, camara sau frigider.

Singura bila neagra (in fine, gri, nah :)) pe care i-o acord acestei branzici, este gramajul. E prea mic! Dar asta este o parere personala, pentru ca ai mei copii nu se vor multumi vreodata cu un singur paharel din acela minuscul :).

Altfel, pot spune cu mana pe inima, „Danone, felicitari!”. Ati creat un produs curat, fain, bun la gust si o alternativa foarte buna dar mai ales rapida atunci cand mamele nu pot/nu au timp sa faca ceva similar in casa.

PS: Ar fi si mai frumos daca ar fi 100% fabricat in Romania. Cred ca ar avea un gust si mai bun cu laptele de la vacutele noastre :) Ce zici, Danone? E o provocare faina, nu?

(Postare in cadrul campaniei de dialog cu mamele, campanie initiata de Danone, cu ocazia lansarii pe piata a Danonino branzica natur.)