Dragii mei, primul eveniment la care vom participa pentru a strange fonduri pentru Matei, necesare operatiei lui din ianuarie, este Bazarul de iarna, de la Gradinita Waldorf Cristophori, din 24 noiembrie 2012.

Ce vom avea acolo? Cat mai mult handmade. Surpriza pe care v-o pregatesc si o si dezvalui acum este ca voi avea un pachet plin de sapunuri de la Luthelo. Am facut o comanda frumusica, care e pe drum deja spre mine, nu va dau mai multe detalii, veniti sa le vedeti sa le adulmecati si sa le pipaiti.

Vom mai avea bijuterii, decoratiuni, hainute frumoase si in continuare suntem in cautare de persoane generoase, care sa ofere spre vanzare diverse lucruri interesante si frumoase. Asa ca, daca indepliniti aceste conditii, va rog eu mult de tot, sa ma contactati :).

Detalii mai multe despre eveniment aveti aici, pe pagina de Facebook a evenimentului, care va fi actualizata periodic, pe masura ce vor mai aparea informatii noi. O sa va mai tin si eu la curent cu alte detalii, cu ce primesc si de la cine, cu ce voi mai aduce nou, cu ce vor mai aduce ceilalti participanti si asa mai departe.

So, share la eveniment, avem nevoie de promovare cat se poate, ca lumea sa vina si sa cumpere. Si asa, sa strangem cat mai multi bani pentru Matei. Va multumesc din suflet.