La noi daca e luni e seara de film. Cel putin asa se profileaza de la o vreme incoace. Noi doua, ca intre fete, si ar fi perfect, daca nu ar fi si drumul prin traficul de ora 18:30, care numai quality time mother and daughter nu se poate numi. Cu toate ca am gasit leac si la problema asta, dam muzica tare si cantam cat ne tin puterile, si recomand exercitiul. Tine zen-ul sus printre atatea masini si noxe.

Revenind la oile noastre, nici lunea asta nu a facut exceptie, multumita Cineforum, Cinema City Sun Plaza si Oxygen PR, care au complotat si ne-au oferit o seara de luni perfecta. Am revazut Nemo, numai ca in varianta 3D, si trebuie sa recunosc ca e muuuuult mai fain in 3D. Mult!

Trailerul filmului il aveti mai jos, nu cred ca aveti nevoie de mai mult ca sa va conving

Vreau doar sa va spun ca am ramas fascinata de detalii, care in 3D sunt incredibile, fara exagerare. Cel putin in cazul lui Gill (in film el este veteranul acvariului in care ajunge Nemo si e singurul peste care provine din ocean, spre deosebire de ceilalti coabitanti, care provin din diverse pet-shop-uri), experienta a fost cu titlu de hipnoza, pentru ca am incetat sa clipesc cand a aparut, si i s-au vazut toate cicatricile si textura  .

Bonus, unul din cele mai noi mini productii marca Disney Pixar, inspirata din Toy Story, care a fost de-a dreptul dementiala. Un sneak peek aveti mai jos:

Mergeti si voi cu picii sa il vedeti si sa imi ziceti daca e numai in capul meu diferenta sau nu :)