Diana este prietena mea. Chiar daca nu ne-am vazut decat o singura data, pentru ca eu sunt in Bucuresti si ea este la Satu Mare, online-ul asta a creat multe punti, iar noi doua am profitat de asta, si de fiecare data cand prindem timp ne mai plimbam pe ele :)


Ei bine, Diana doreste sa doneze o saltea pentru Matei. Nu v-am spus ca asta face Diana, face saltele. Ei bine, nu ea, fizic, dar in principiu asta face. Site-ul nu este inca gata, nu am la ce sa va trimit (stiu mult prea bine ca un site ca lumea nu se face pocnind din degete) insa va pot trimite la pagina de Facebook, daca vreti sa vedeti ce fac ei. Eu le-am mai testat, si fac treaba buna, mai ales pentru un spate busit ca al meu. 


Nu este la prima fapta buna pe care o face si-a creat un obicei din asta, si nu pot decat sa o iubesc si mai mult pentru asta. Revenim :)


Daca aveti pe drum un bebelus, dar inca nu aveti patul si salteaua cumparata, puteti sa luati salteaua prin intermediul Dianei. Iar banii ii dati direct la Matei. 


Salteaua pe care Diana o doneaza are urmatoarea descriere:

  • Dimensiune 140/70. 
  • Inaltime: 10 cm, este o saltea de tip sandwich, formata din trei straturi: 2 straturi de cocos (sus si jos), iar la mijloc un strat de Poliuretan Standard de 8cm. 
  • Husa – bumbac 100%, matlasat cu nanofibre/vatelina de 100gr. 
  • Husa nu este detasabila. 
  • Compozitia saltelei este facuta in asa fel incat sa aibe proprietati antialergice si antimucegai de lunga durata. Salteaua poate sa fie folosita pe ambele parti, deoarece exista doua straturi de cocos. 
  • Salteaua nu pastreaza niciun miros, nu retine praful, bebelusul poate respira in voie, nu se incarca electrostatic, nu retine umiditate, 
  • Poliuretanul absoarbe socurile si miscarile bruste, asigurand copilului un somn lin si conforta
Eu mai adaug faptul ca toti copiii mei au avut saltele de cocos, si sincer mi se pare cea mai buna solutie de dormit pentru copii. Si ca odata intrati banutii in contul lui Matei, dau unda verde Dianei sa va trimita salteluta.


Pretul? Numai 150 RON. 

Deci, procedura este simpla. Vreti salteaua? Comentati aici pe blog. Faceti plata, imi dati mail pe mydanii arond gmail punct com, cu confirmarea de plata si adresa voastra. Eu va pun in contact cu Diana, si de aici inainte e o chestiune de cateva zile pana salteluta ajunge la voi acasa. Simple as that.

PS: Contul in care faceti plata este acesta:

IBAN cont RON: RO72 RNCB 0128 0665 4675 0001
Deschis la BCR Targoviste
Pe numele Ioana Stancescu