Dragii mei, va anunt ca Bazarul de Iarna de la Gradinita Waldorf Cristophori s-a amanat pentru o data ce va fi comunicata ulterior. Deci, pe data de 24 noiembrie nu va mai avea loc Bazarul.

Insa, pe noi ne veti gasi pe 1 decembrie toata ziua, la Talcioc Urban, un eveniment creat special pentru Matei, unde vom avea spatiu mult mai mare, si mult mai multe suprize pentru voi. Asa ca, spread the word, imi pare rau daca v-ati facut planuri sa ne vedem in weekendul acesta la bazar, poate mai asteptati pana pe 1 decembrie. Va pregatim o gramada de decoratiuni, bunatati, dulceturi, hainute, bijuterii. Multe.

Asa ca va invitam sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei, facand o fapta buna.

Avem si pagina pe Facebook, dedicata evenimentului, va vom tine la curent cu toate noutatile care vor mai aparea, plus ca vom face mult teasing :)

Si pentru ca stiu ca multe dintre voi asteptati cu sufletul la gura intalnirea cu sapunurile Luthelo, sa stiti ca le veti gasi la Talcioc :) iata-le in toata frumusetea lor, si pana pe 1 decembrie nu pot sa va spun mai mult, insa se vor mai multiplica :)