Sambata, pe 1 decembrie la Talciocul Urban veti gasi asa:

Bratara lui Matei, courtesy cea mai misto gagica, Antoaneta de la Chic Victim:

Sapunurile Luthelo:

Niste bijuterii frumoase si diafane de la Emilie Veres:

O multime de felicitari fabuloase, pentru Craciun, de la Oana Duma. Nu am apucat sa le fac poze, dar ma revansez.

Si o gramada de oje O.P.I. si China Glaze.

No pictures here, sorry, o sa va pun codurile ca sa vedeti ca am marfa buna rau!

Si decoratiunile de Craciun

Nici aici nu am poze, pentru ca in momentul asta sunt in stadiul de adunat ca veverita poze cu DIY pe boardurile din Pinterest si de facut lista cu ce am de cumparat. Si joi ma pun pe treaba, si ma va ajuta Valentina, in tot demersul asta nebunesc. Pana vineri sper sa va arat si niste poze. Tot ce pot sa va promit este ca veti avea niste chestii tare faine sa va impodobiti bradul si tot sper ca mie nu imi va ramane nici una, adica mi le veti cumpara voi pe toate. 

Si mai vin si cu altele.

Briose. Va suna bine? Cate bucati sa fac? Cu ciocolata, sa fie decadente. Ori la bal, ori la spital.

Si hainute. Vedeta este jacheta de la Burberry. Dar mai am multe similare. Utile si foarte frumoase. Si la super preturi.

Va ajunge? Nu? Foarte bine, pentru ca mai am multe alte surprize. Doar nu credeati ca dau totul din casa de luni? :)

Serios acum, stiu ca e 1 decembrie, ca este liber si pe 30, ca e mega weekend, si ca aveti chef de lancezeala, insa faceti un efort sa veniti pana la noi. Treaba este ca Matei ar trebui sa faca operatia in ianuarie, pana atunci mai e putin, iar Talciocul acesta il poate ajuta sa stranga o parte din suma de care are nevoie. Si avem nevoie de sustinere saptamana asta. Ca sa vina cat mai multa lume.

Asa ca va rog eu promovati in stanga si in dreapta, Talciocul Urban, preluati afisul, share-uiti-l pe Facebook, Twitter sau pe unde mai puteti voi.