Si a fost si Potret de Familie 2012. Si ne pare rau ca s-a terminat, ca iar am fost pe fuga, ca am ratat-o pe  Luiza Zan aseara, ca nu am stat la povesti si cate si mai cate.

Ne bucura insa ca avem iar niste portrete tare faine sa le trimitem celor dragi, ca ne avem printati pe hartie, la fel ca si anul trecut, noi toti si ca am fost intr-o gasca mare si frumoasa.

Le multumim din nou lui Cristi si lui Radu, pentru tot ceea ce au facut (e munca titanica si epuizanta), sunteti extraordinari, nici nu va imaginati cata bucurie ati adus in inimile celor pe care i-ati fotografiat.

Voi mai aveti azi oferta last minute, deoarece azi e ultima zi de Portret de Familie, asa ca, daca v-am facut pofta de niste poze frumoase care sa ramana peste ani si ani o amintire de pret, nu mai stati pe ganduri si dati fuga de va fotografiati!

Portret de Familie editia 2012 este o campanie de fotografie initiata de Foto Union si sprijinita de Prigat, Mobexpert si Xerox. Tot respectul pentru aceste branduri care au ales sa se implice in aceasta minunata campanie!