Codruta este consultant in lactatie si doula. Codruta este omul care pleaca de acasa si la 2 noaptea pentru a fi langa tine, in momentul nasterii.

In limba greaca „doula” inseamna „sclava” sau „servitoare”. Si intr-un fel este foarte adevarat, deoarece atunci cand tu te pregatesti sa nasti, doula va fi langa tine, ajutandu-te sa treci peste contractii, iti va sterge fruntea de broboanele de transpiratie, te va sustine fizic si moral atunci cand tu vei simti ca lumea intreaga se prabuseste in jurul tau. Ea va fi cea care iti va oferi sfaturi, te va ajuta in perioada pre si post natala, te va sustine in orice alegere vei face in legatura cu sarcina, nasterea sau alaptarea. Iti va fi cea mai buna prietena, umarul pe care sa te sprijini, umila ta servitoare si primul tau dictionar explicativ in tainele maternitatii.

Codruta si-a dedicat astfel ultimii ani, de cand ea insasi a devenit mama, ajutorarii altor mame. Si face asta zi de zi, noapte de noapte, cu aceeasi pasiune, si cu aceeasi si daruire. Si daca veti avea ocazia sa o cunoasteti, veti avea o surpriza mare, caci Codruta e micuta, slaba, si nu ti-ai putea imagina cata energie se poate ascunde intr-un trup atat de mic! Debordeaza de dinamism, de forta, vorbeste cu pasiune despre ceea ce face, si nu te-ai satura sa o asculti cu orele.

Vorbesc despre Codruta, deoarece un nefericit paradox o face pe ea, care ajuta mereu, sa fie acum in situatia de a avea nevoie de ajutor. Pentru nepotica ei de numai sase luni. Sase luni, implinite de curand, si care au fost umbrite de un diagnostic tulburator: Retinoblastom ochi drept si edem corneal. Mai nestiintific vorbind, tumoare. Cancer. O tumoare care creste de la o zi la alta. In Romania evident ca nu se poate face nimic. Iar ei isi indreapta acum toate sperantele catre clinica din Tubingen, Germania. Primele estimari de costuri sunt de 10 000 de Euro. Nu e o suma uriasa, insa pentru ei in acest moment este, cu atat mai mult cu cat fiecare ora, fiecare zi ce trece si nu se face nimic inseamna pe langa dureri cumplite, o zi in plus de condamnare.

V-am zis, pe Codruta o stiu personal, o admir (mai in secret, ca nu cred ca i-am zis pana acum cat de tare o admir pentru ceea ce face), cazul Ioanei este real, din pacate, si mai rau este extrem de grav si de urgent. Facem un hei-rup?

Pe Facebook s-a creat o pagina speciala, de eveniment, in care sunt postate multe licitatii interesante. Chiar sunt interesante, chiar este un sistem win-win pentru toata lumea, mai ales pentru Ioana, care va avea o noua sansa datorita implicarii voastre.

Puteti sa ii ajutati in mod direct astfel:

Prin contul de Paypal, pe care il gasiti pe pagina Ioanei

Sau printr-un transfer bancar:


***
Cont in euro: RO18INGB0000999903417024
Swift: INGBROBU
Banca: ING Bank N.V.Amsterdam – Sucursala Bucuresti
Titular: Gageanu Doru Florin
***
Cont in lei: RO12INGB0000999903064925
Banca: ING Bank – Sucursala Tg. Mures
Titular: Gageanu Doru Florin.



Timpul trece. Si trece in defavoarea Ioanei.