Sambata cat eu si Radu am evadat pret de cateva ore, copiii au ramas in grija bunicilor, ca de obicei. Tatal meu i-a antrenat pe toti trei la pictat, iar cand am ajuns noi acasa pe masa din sufragerie ne astepta o mini expozitie cu lucrarile celor trei. Fiecare a pictat dupa puterea si imaginatia proprie, insa desenul Rebeccai ne-a lasat pe toti cu gura cascata.

Sursa foto si disclaimer: Poza e facuta cu telefonul, as usual, in realitate este muuuult mai frumoasa ursoaica!

Bine, bine, a iesit si ditamai incurcatura, iar Rebecca ne-a sanctionat dur pentru greseala flagranta de a lua drept un soricel ceea ce in realitate era un urs koala (o ea, mai exact), insa am remediat situatia, chiar ne-a certat ca am dezinformat lumea cu privire la apartenenta „ei” la alta specie decat cea intentionata de ea.

Eu nu prea sunt fana concursuri, si in nici un caz concursuri cu/pentru copii, nici macar pentru mine nu ma inscriu decat foarte rar, insa desenul acesta nu il puteam lasa neremarcat, asa ca pe ultima suta de metri l-am inscris pe site la 3Pitici.

Si uite ca am fost inspirata, suntem printre castigatori, iar acum asteptam cu sufletul la gura ca ursuletul koala al Rebeccai sa prinda viata!

Multumim juriului :).