Imi place de oamenii care se intorc din peregrinari prin tari straine si aduc cu ei putin din farmecul si tipicul locurilor pe care le-au vizitat inapoi in tara, sub forma unor business-uri care prind viata in urma acestor experiente. Si imi place cu atat mai mult de ei, cu cat in spatele fiecarui pas facut de la idee la realitate se afla multe povesti frumoase.

Un astfel de om este Dafina. Pe Dafina o stiu de peste patru ani de zile, am trecut impreuna prin furcile caudine ale Fotopoeticii, ea mult mai bine decat mine, deoarece este un talent innascut, si ulterior am ramas apropiate, chiar daca vietile noastre sunt oarecumva in directii care se intersecteaza mai rar. Dafina este la fel de delicata cum ii este si numele si asta se vede inclusiv in felul in care fotografiaza.

Credit foto: Dafina Maria Jeaca

In 2012, dupa o calatorie mai lunga in Maroc a decis sa faca un pas curajos, si sa aduca de acolo un ingredient care a ajuns sa fie supranumit „aurul lichid”: uleiul de argan. Nu va dau detalii prea multe despre uleiul de argan, calitatile acestuia, gama larga de utilizari si beneficii, e indeajuns sa dati o simpla cautare si veti gasi sute de resurse pe google.

De acum aveti la dispozitie si magazinul online, Arganic, de unde va puteti comanda cu cea mai mare incredere o gama completa de produse de ingrijire pe baza de ulei de argan. Plus, bonus, uleiul pur de argan, imbogatit cu diverse uleiuri esentiale, de la eucalipt, la lavanda, arnica, rozmarin, cimbrisor, mosc, menta si cate si mai cate. Eu voi merge pe cel simplu si pe cel cu gardenie, data fiind slabiciunea mea proaspat dobandita in urma a trei sarcini pentru aceasta planta.

Dafina, pe cand un ulei de argan cu dafin? :)