Una din cele mai speciale surprize venite vreodata de la cititori a fost de fapt o scrisoare. Un email venit pe final de decembrie, emotionant si in acelasi timp simplu, in care ea, Georgiana imi multumea pentru felul in care scriu, pentru ceea ce fac, pentru sfaturile pe care le dau si ma invita la un moment binemeritat de rasfat, la centrul spa, proaspat inaugurat la sfarsitul anului trecut, pe care il conduce.

Am stat atunci de vorba la telefon vreo jumatate de ora, pentru ca nu m-am putut abtine sa nu o sun, si a ramas sa fac in asa fel incat sa ajung sa profit de invitatia la relaxare.

Nu am ajuns nici pana in ziua de azi :(. Da, aceasta este realitatea, imi doresc enorm sa ajung acolo, sa ma las pe maini profesioniste, care sa scoata si ultima picatura de incordare si oboseala din mine, sa stau la povesti cu Georgiana, altfel decat la telefon sau pe mail.

Insa, si asta mi-am promis-o eu mie, cadou pentru acea particica din mine care se doreste a fi stralucitoare si nu prea ii iese mereu, pe 1 Martie am ultimatum sa imi respect angajamentul. Si sa ii multumesc Georgianei pentru invitatie, face to face, up close and personal.

PS: Pana ajung eu acolo, sa va povestesc in detaliu prima mea experienta la Spa si intalnirea cu Georgiana, intrati si voi pe Beautyferia, sa vedeti despre ce este vorba.