Tot ieri Andreea (alta Andree, tare draga mie) mi-a povestit ca s-a lansat magazinul online Mai mult verde. Ca o noua oportunitate de a ii ajuta pe ei in demersul lor de a transforma Romania intr-un loc mai frumos. Asadar, aveti de acum inainte inca o sansa sa donati indirect niste bani pentru acest ONG inimos, si care a facut atat de multe lucruri frumoase pana acum. Cum puteti face asta?

Foarte usor. Intrati in noul shop, va alegeti un produs, iar o parte din banii pe care voi ii dati pe produsul respectiv se vor duce prin amabilitatea partenerilor direct catre Mai Mult Verde. Si va spun ca aveti de unde sa alegeti, pentru ca sunt o multime de lucruri interesante de cumparat. Atat pentru copii, dar si pentru voi. Unul dintre parteneri este Pifou, care doneaza 12% din pretul fiecarui produs. Bravo Pifou!

Eu am pus ochii pe acest tricou:

Aveti si toata gama Weleda, prin amabilitatea Mio Bio, care doneaza 35% din valoarea produselor. Si multe, multe altele.

Plus, ca tot suntem pe ultima suta de metri in februarie, puteti alege una din bratarile Mai Mult Verde pe post de Martisor, pentru ca sunt superbe!

So, go shop!