Eu nu sunt genul care sa ma las usor fotografiata. Mereu am avut retineri in a ma relaxa in fata camerei, preferand de fiecare data sa fiu eu cea care face fotografii, nu cea care este fotografiata. Nu m-am considerat nici foarte fotogenica, ce e drept, insa asta e o chestiune ce tine exclusiv de perceptia mea asupra persoanei mele :)

Portret de Femeie a fost unul din momentele in care am lasat deoparte aceste prejudecati, si am reusit sa fiu eu insami, si un mare merit in asta l-au avut Radu Badoiu si Cristian Sutu, care de fiecare data au stiut nu numai cum sa relationeze, dar au facut in asa fel incat sa prinda momente, stari, senzatii si in final sa ma surprinda pe mine, exact asa cum sunt.

Rezultatul este acesta. Eu in 2013, in exact aceeasi tinuta ca in 2012. Un pic mai matura parca, un pic mai cu atitudine. Voi ce ziceti?

Bonus, un portret de fetita :)

Portret de Femeie este un proiect Foto Union, realizat in colaborare cu Feminella si Grand Hotel Continental.

Vestea buna este ca vom vedea o multime de portrete frumoase incepand cu 1 Martie. Vestea proasta este ca cine nu a apucat pana acum sa se programeze pentru o sedinta, nu mai are cum sa o mai faca, deoarece baietii au anuntat inca de ieri ca s-au ocupat toate locurile!