Daca ieri am avut bijuuri, azi avem un must have pentru pielea voastra. Care trebuie hranita, ingrijita, iubita si rasfatata. Si nu puteti sa o faceti mai bine decat oferindu-i ce este mai bun si mai bun: uleiul de argan.


Dafina si Arganic va ofera un ulei de argan, si nu in orice prezentare, ci intr-una cu totul si cu totul speciala, intr-o sticluta bijuterie, cu decoratiuni marocane, realizate manual. 


Multumesc Dafina pentru gestul de a oferi acest cadou, este pur si simplu superb!Fetele,  stiti deja procedura, dau liber la inscrieri, nu trebuie altceva decat sa comentati, iar maine dimineata peste exact 24 de ore declaram inchisa lista si tragem la sorti sa vedem care este norocoasa care va avea o piele perfecta de acum inainte :)


PS: si nu uitati, mergeti cu incredere pe site la Arganic, si nu va abtineti de la cumparaturi. Eu stiu si povestea din spatele acestei initiative frumoase, spusa de Dafina, macar de as putea-o convinge sa o si puna pe hartie sa o impartaseasca si cu voi, caci este impresionanta!