Incepem saptamana tot cu soare, tot cu o baba frumoasa, si nu pot sa nu ma mentin si eu pe aceeasi linie si sa nu adaug inca putin culoare. Si de fapt nu o fac eu, ci Lilu Tesa, caci eu sunt doar un vehicul prin care toate aceste cadouri ajung la voi.

Da, azi e ziua dedicata Lilu Tesa, o zi pentru micile domnisoare :)

Despre Lilu Tesa va pot povesti mult si bine. Ca au o nebunie de hainute pentru copii, ca fustele si salvarii sunt TDF („to die for” in jargon mamicesc) ca odata ce ai cumparat ceva nu te vei mai opri din cumparat, deoarece sunt combinatia perfecta intre comod, fashionable si handmade. Sunt extrem de comode, sunt moi, din materiale frumoase si rezistente la energiile descatusate ale copiilor, sunt fashionable pentru ca ies din tipare si din trend si, mai presus de orice sunt facute de o mamica, o mamica de trei, care stie extrem de bine ce si cum sa faca!

Nu va mai tin in suspans, iata ce are Lilu Tesa cadou pentru fetele voastre: o rochie din colectia noua, masura 4-5 ani, perfecta pentru zilele ce vor veni in curand, plina de culoare si o bentita in ton, fluffy, delicata, dantelata, exact asa cum ar trebui sa fie orice bentita pentru fetite.

PS: Pozele sunt facute de mine (umerasul nu e inclus, l-am „imprumutat” din dulapul Rebeccai), cu telefonul (nuanta este cea din prima fotografie!), caci de la mine veti ridica cele doua minuni. In caz ca ati uitat, familia completa Lilu Tesa pleaca in curand in aventura Viata Pe Indelete!

Aveti timp pana maine dimineata sa va inscrieti, spor si bafta!