Ultima baba, si implicit ultima zi din maraton vine cu ceva mai „nisat”, insa care are legatura cu una din cele mai frumoase perioade :)

Dragele mele, azi avem o bluza special creata pentru a facilita alaptatul de la Eu si bebe, o bluza pe care o veti putea purta si dupa ce va opriti din alaptat, pentru ca este creata in asa fel incat cuvantul de ordine este „discretia”. Este disponibila in toate variantele de marimi, asa ca dupa ce stabilim castigatoarea, nu trebuie decat sa aflam ce masura poarta norocoasa doamna :)

Bluza este oferita de o mama tare draga mie, Iulia, care la fel ca multe alte mame a pornit la drum un business izvorat din propriile ei experiente de mama, business pe care il vad crescand frumos de la o zi la alta.

Povestea ei o puteti citi chiar la ea pe blog, unde ne destainuieste cum, de la ideea de a alapta cat mai discret a ajuns sa creeze o gama intreaga de modele special dedicate mamelor care doresc sa alapteze. Mi-as fi dorit ca ea sa fi inceput de mai de mult, cu siguranta ca as fi fost clienta fidela, insa eu am mers in alta directie si m-am aprovizionat cu bluze si tricouri cat mai decoltate cu putinta, si intre timp a devenit o obisnuinta pentru mine sa vanez prin magazine decoltee cat mai pronuntate. Ceea ce nu pot spune ca este neaparat un dezavantaj sau un lucru rau, nu?

Insa, daca aveti chiar si cel mai mic stress legat de privirile pe care le-ati putea simti la un moment dat atintite asupra voastra in timp ce alaptati in public, bluzele si rochiile Iuliei va vor fi de mare ajutor. Plus ca arata senzational de bine si de in trend!

Bluza pusa azi la bataie de „Eu si bebe” este aceasta:

Si dupa cum se poate vedea cu usurinta in imaginile de mai sus, nici macar un centimetru de piele nu este la vedere :)

Asa ca doamnelor, spor la inscrieri si mai ales spor la alaptat, oriunde va aflati!

PS: si ca tot vine vara, va recomand sa intrati la categoria rochii. Sunt cateva superbe pe acolo! Vaporoase, simple si in niste culori superbe.