In primul rand vroiam sa va zic ca am luat foarte in serios ideea de a ne aduna laolalta, la o cafea si o poveste. Deocamdata inca nu stiu nici unde, nici cand, insa lucrez la asta, si mai mult ca sigur va fi undeva la finalul lui martie, deoarece doresc sa aranjez totul cum trebuie si sa va anunt si pe voi din timp.

In al doilea rand, azi vor pleca pachetele catre o parte din castigatoare, mai exact setul de la Avon, papuceii de la Hip Hip, cartea de la editura All si setul oferit de Poarta-ma. Rochita de la Lilu Tesa deja este in garderoba fericitei castigatoare, iar restul cadourilor vor fi trimise direct de catre cele care le-au oferit.

In al treilea rand, recunosc ca sunt dezamagita de lipsa de reactie de la postarea de ieri, in care va povesteam despre campania frumoasa a oamenilor de la All, aceea de a oferi spre recenzie cate doua carti si de a planta un copacel la fiecare 15 comentarii primite pe fiecare blog. La postarea mea sunt deocamdata doar cinci comentarii si da, sunt foarte dezamagita, in conditiile in care la give away-uri am avut intre 36 si 84 de comentarii venite din partea voastra.

Repet, este o actiune venita din inima, in urma acestei campanii se vor planta niste copaci, chiar mi-as dori sa vad ceva implicare si din partea voastra, sub forma unui banal comentariu legat de subiectul postarii. La fel cum si pentru maratonul de saptamana trecuta s-au depus niste eforturi, si inca unele destul de mari, si pentru actiunea celor de la ALL au fost alocate resurse mari de timp si financiare, si ar fi frumos sa vad un mic gest de multumire pentru aceste eforturi. Din nou, sub forma unui simplu comentariu, ceva, orice legat de subiect (intrebari/subiecte posibile de discutie am tot propus in finalul postarii).

Cam atat.