E prima oara cand deschid laptopul dupa mai bine de patru zile. Sunt cantonata cu copiii, din lipsa de personal, si cand sunt cu copiii nu mai imi ramane timp sa mai fac si altceva. Dupa ce timp de doua saptamani am fost bolnavi pe rand, ba copiii, ba eu, acum a venit si randul bonei noastre sa boleasca, din pacate.

Asa ca mai aveti de asteptat pana va voi povesti cum am fost noi pentru prima data #lacirc in formula completa, si-am vazut dresaj de crocodili, sau cum am fost, tot in formula completa, la Descopera Natura si ni s-a povestit despre muguri si cat de miraculos este mersului firesc al lucrurilor in natura. Si sa stiti ca mai puteti merge si voi, pentru ca evenimentul organizat de Dacia Plant si Foto Union tine pana pe 6 aprilie, si merita din toate punctele de vedere. Chiar numai sa il ascultati pret de cateva minute pe Mugur Pop vorbind, in stilul sau caracteristic, molcom si domol, ca un ardelean adevarat. Va va vraji, va spun.

Nu am timp nici sa va povestesc cum in fiecare zi gatesc, de regula cu copiii urcati pe blat in jurul meu, iar fotografii nici atat nu am sa va arat. Va trebui sa ma credeti pe cuvant. Sau cum dupa numai patru sedinte la Beautyferia, toate in compania Nicoletei si a mainilor ei de aur, vad niste transformari radicale in aspectul picioarelor mele si ca astept cu nerabdare din ce in ce mai mare sa vina vara si sa port rochii sau pantaloni cat mai scurti, sa se vada ce minunatii de picioare am.

Viata noastra curge navalnic, in ritmul sau obisnuit, imi este bine asa, ei sunt sanatosi si plini de viata, vine primavara, pare in sfarsit, ca s-a instalat cum se cuvine si la noi, astept doar ca si pe alte planuri sa ne asezam si noi asa cum ar trebui, ca uneori am senzatia ca nu se mai iveste si pentru noi luminita de la capatul tunelului si asta ma epuizeaza psihic. Insa, e bine. Inca.

Va las cu cateva poze, de la Galele Circului, la care noi am ajuns pe ultima suta de metri, insa nu am regretat nici o secunda, a meritat fiecare moment petrecut acolo! Si un mare multumesc Ruxandrei pentru invitatie.

Baietii astia de mai jos au fost senzationali, este cel mai bun numar pe care l-am vazut vreodata! „Hard Beat Boys ii cheama, iar numarul lor, Poveste din cartierul de vest te lasa pur si simplu fara cuvinte.

Credit foto: Alex Csiki.