Despre Asociatia Copii Suflete Sperante v-am mai povestit. Despre tricourile lor frumoase care duc speranta mai departe, despre intentiile si planurile lor ambitioase pe termen lung. Despre felul in care nu pot sta deoparte si ajuta si alte cazuri, care nu sunt neaparat de competenta asociatiei lor, ultimul din ele fiind cel al Ioanei, pentru care au creat formular special de redirectionare a celor 2%.

Acum ei se gandesc la acei copii, care pe langa faptul ca se lupta cu o dizabilitate neuro-motorie, nu au parte nici de suportul si iubirea neconditionata a unei familii. Si au pornit o campanie, prin care incearca sa le ofere macar un Paste altfel, in care sa simta caldura si frumusetea unei sarbatori, asa cum o simtim noi toti de fiecare data.

Madalina mi-a scris un mesaj in care ma ruga sa le fiu din nou aproape si sa promovez si eu initiativa lor, iar cuvintele ei m-au emotionat peste masura, deoarece dincolo de faptul ca zilnic se lupta atat pentru propriul sau copil, cat si pentru Asociatie, mai gaseste timp si resurse sa se lupte si pentru copiii de la cele doua centre. Cititi cuvintele ei de mai jos, si ganditi-va de doua ori inainte de a mai spune „eu nu mai pot”:

Eu, Madalina, sunt mama lui Alex- Cristian , un
prichindel la fel ca si copiii de mai sus cu dizabilitati , diferenta o face ca el are familie care sa il iubeasca si sa il adore zi de zi iar sarbatorile il gasesc mereu acasa inconjurat de dragoste. Poate par un pic prea siropoasa dar merg de 4 ani si jumatate la recuperare cu Alex intr-un astfel de centru din Constanta(centrul Cristina) si nu poti sa ramai de piatra. Pe acesti copii nu ii asteapta nimic niciodata , nici hainute frumoase , nici jucarii , nici dragoste , nu stiu … simt uneori ca nu ii asteapta nimic decat zile lungi de suferinta si mizerie , poate exagerez dar inclin sa cred ca nu.

Astfel, ei au creat o pagina de Facebook, in care, pe sistemul licitatiilor, puteti dona sau cumpara obiecte. Iar banii ce se vor strange, vor fi destinati cumpararii atat unor lucruri trebuincioase, de baza, dar si unor mici rasfaturi care sa aduca un zambet pe chipurile greu incercate ale copiilor de la doua centre.

Mai jos aveti comunicatul lor cu toate detaliile campaniei, va rog mult, fie aruncati un ochi pe pagina de licitatii, fie donati ceva, produs sau bani, nu conteaza, fie dati mai departe mesajul si ideea celor de la asociatie, fiecare gest, oricat de mic conteaza. Oricat de mic.

Dragi prieteni,

Asociaţia Copii Suflete Speranţe, în parteneriat cu DGASPC Constanţa şi DGASPC Ialomiţa, demarează începând de azi, 8 Aprilie, Campania “Iepuraş cu suflet”. 

Ne dorim să ajutăm copiii cu dizabilităţi aflaţi în plasament în Complexul de servicii comunitare “Cristina” din Constanţa şi Complexul de servicii pentru copilul cu handicap neuropsihic „Karina , Maria si Vladut ” din Slobozia. În total, 123 de copii, care pe lângă faptul că sunt bolnăviori sunt şi lipsiţi de dragostea părintească. Atat pentru ei cat si pentru noi se apropie sfintele sărbători Pascale si vrem sa le dăruim mai multă lumină şi bucurie!  

Campania se va desfăşura în intervalul 8-30 aprilie prin vânzare şi cumpărare prin licitaţie. Suntem convinşi că mulţi dintre noi au cel puţin un obiect, un lucru de care nu mai au nevoie şi pe care îl putem scoate la licitaţie pentru aceşti copii. Cu banii adunaţi vom cumpăra scutece de unică folosinţă, alte produse de igienă, dar şi alimente si alte lucruri de care copiii au nevoie. Aţi înţeles, împreuna putem sa le facem viața mai frumoasă.

Cum procedăm? 
– Postaţi aici fotografia obiectului pe care doriţi să-l donaţi
– Stabiliţi un preţ de pornire
– Stabiliţi condiţiile de livrare
– Urmăriţi licitarea produsului dvs
– Verificaţi viramentul banilor în cont

Bineinteles, puteti dona direct in contul: RO25 RZBR 0000 0600 1448 4856 – lei 

Titular cont: Asociaţia Copii Suflete Speranţe

 Banca: Raiffeisen Bank, Agenţia Farul, Constanta

 sau prin paypal info@copiisuflete.ro , specificand „Donaţie pentru campania Iepuraş cu suflet”. 

Anunţaţi-vă toţi prietenii şi invitaţi-i să se alăture “Iepuraşului cu suflet”, pentru că acestor 123 de copii să le fie mai bine anul acesta de Paşte!

Vă mulţumim şi avem încredere că veţi da curs acestei rugăminţi!

Manager de campanie : Madalina Jianu
Vă stau la dispoziţie pentru orice întrebări suplimentare şi  Cati Uzea / Ramona Druţău.

Pentru eventualitatea in care doriti sa luati legatura cu noi, aveti aici adresele de mail.
madalina.jianu@copiisuflete.ro ecaterina@copiisuflete.ro 
 

info@copiisuflete.ro  

Ca si teaser, puteti gasi pe pagina o bratara Maison Martin Margiela pentru H&M, Limited Edition, nou nouta, pretul de pornire 50 de lei:

 Sau un ceas Oxette, pret de pornire 150 RON: