Ce ziceti de povestea de mai jos?

A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor: o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada… 

In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.

Va asteptam in Duminica Floriilor sa ne jucam alaturi de Alice si sa invatam reteta secreta de briose a Matusii Gratiela, pe care desigur le vom gusta, servite chiar de dumnea’sa!!

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiilor, “Alice in sufrageria minunilor” imprumuta elemente specifice modului lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare. Spectacol prezentat in cadrul festivalurilor Teatrului de Opereta „Viata e Frumoasa”, editia 2012 si „Povesti pentru copii si oameni mari”, Decembrie 2012.

Cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica), Loredana Mitrut (Omida) si Doina Pop (Regina)
Regie si text: Selma Dragos Costume: Doina Pop Improvizatie muzicala: Loredana Mitrut Foto: Cristina Ropotan.

Intrare: 25 lei/persoana (ceai si briose din partea casei).
35 de locuri disponibile

Biletele la acest spectacol se pot achizitiona
– cu plata in avans, cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sect.1
– online prin www.iabilet.ro.

Detalii la 0734.397.37, 0723.565.113

Suna tentant, nu? Pai aveti atunci doua variante: fie varianta norocoasa, in care va inscrieti aici pe blog printr-un comentariu, caci da, pun la bataie o invitatie de doua persoane (copil+parinte) la Alice, fie varianta nenorocoasa, in care va trebui sa va cumparati bilete, insa ROI-ul sufletesc va fi senzational :) Plus ca sunteti asteptati cu niste briose dementiale, reteta matusii Gabriela, si bonus, o veti si primi la plecare (reteta).

Deci, va astept comentariile, maine dimineata trag la sorti numele castigator!

Evenimentul are pagina pe Facebook, iar mai multe detalii puteti afla direct de la Lumea lui Momo.