Ne-am reintors cu forte noi din mini-vacanta de primavara si primul, primul lucru pe care vreau sa il impartasesc cu voi este un eveniment care nu ar trebui ratat sub nici o forma de parinti.

Este vorba de Conferinta Joc – Comunicare – Conectare, ce va fi tinuta de Otilia Mantelers, Monica Reu si Antonia Noel, conferinta ce sper sa deschida drumul spre multe alte manifestari de acest gen. Este nevoie de asa ceva, este nevoie de oameni pregatiti care sa ne ajute sa evoluam armonios in relatia cu copiii nostri, iar cele trei doamne sunt unele cele mai in masura sa ne ofere tot acest suport.

Este in acelasi timp un demers curajos, deoarece ele incearca sa ne deschida ochii spre o educatie empatica, spre o cu totul alta abordare in parenting complet diferita de cea cu care am fost noi obisnuiti, si la randul nostru, crescuti de parintii nostri, intr-un cuvant incearca sa schimbe mentalitati, ceea ce este poate cel mai dificil aspect.

Insa merita mers. O spun in mod cert, prin prisma propriilor mele experiente, pentru ca niciodata nu poti spune „stiu tot”, mereu este ceva nou de invatat, mereu este ceva de imbunatatit in relatia cu proprii copii, si plus de toate acestea, nu le-as recomanda ca niste repere in educatie, daca nu le-as cunoaste personal, si daca nu as sti ce femei minunate sunt si cat bine pot face prin sfaturile lor.

Asa ca, nu ma mai lungesc mult, conferinta este pe 10 mai, incepand cu ora 9:00, la Hotel Novotel, mai sunt putine zile, daca nu ati facut-o inca, va mai puteti inscrie pe ultima suta de metri, va garantez ca nu veti regreta nici o secunda petrecuta in compania lor.

Programul complet al zilei il aveti aici.

Pentru inscrieri puteti accesa formularul de aici.

Ne vedem acolo!