Noi (si prin noi intelegem toata lumea din familia noastra) suntem fani Disney Junior. Motivele sunt multe, insa din perspectiva parintelui as pune accentul pe lipsa totala a violentei din serialele Disney Junior. Ba mai mult sunt si educative, numai uitati-va la cateva episoade din Stupul sau la Zu. Asta ca sa dau niste exemple la nimereala. Bonus, Winnie the Pooh, care la noi in familie a fost botezat in fel si chip, ultima lui pocire fiind „Uini puj”. De ce acest intro?


Pentru ca, de sambata, 11 mai 2013, de la ora 10:00, Disney Junior vine cu ceva nou. Cu Printesa Sofia I, pe care deja o asteptam toti cu mare nerabdare. 






Prin intermediul serialului de desene animate ”Sofia Întâi”, Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu de aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori, în stilul său plin de sensibilitate, că și ei pot avea un comportament ”regal”, fiind suficient sa dea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.
Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia Intâi este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copii prescolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.
Deci, ne uitam impreuna sambata la aventurile Sofiei?