Am primit pe mail zilele trecute un mesaj interesant. Va las cu mesajul respectiv, si chiar e o idee pe care noi o luam in considerare, deoarece domnisoara noastra a dezvoltat o pasiune pentru caluti. Momentan se aprovizioneaza de la magazinul Antipa, cu diverse figurine, insa ne-a zis de mai multe ori ca vrea sa invete echitatie. Deci:

Clubul de echitatie “Regatul Cailor” a lansat programul de activitati extrascolare si extracurriculare “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Special creat pentru a scoate in evidenta capacitatile si talentele prescolarilor si elevilor, programul include initiere in echitatie, o vanatoare de comori cu premii dar si multe alte surprize;Copii vor interactiona cu poneii si caii alaturi de o echipa experimentata, formata din instructori si antrenori atestati, care au ca scop promovarea echitatiei in randul tinerilor.Activitatile au loc in intervalul orar 9:00-19:00, de marti pana duminica.Echitatia dezvolta simtul echilibrului, concentrarea si atentia si, in acelasi timp, relaxeaza si confera o pozitie frumoasa corpului.

Cei mai buni sportivi si cei mai buni cai din Romania fac parte din unul dintre cele mai prestigioase  cluburi de echitatie din Romania – Regatul Cailor. Acestia au castigat numeroase concursuri nationale, dar si internationale la sarituri peste obstacole. Clubul de echitatie, aflat in sudul capitalei, se intinde pe o suprafata de 6,5 ha si cuprinde un grajd ce adaposteste un efectiv de 34 cai de rasa, manej acoperit cu suprafata de 1.250 mp, manej in aer liber cu suprafata de 2.700 mp, manej de concurs cu suprafata de 6.300 mp, loc de joaca pentru copii, o taverna cu capacitate de 100 locuri la mese si hambare pentru nutreturi.

Mai multe detalii gasiti pe www.regatulcailor.ro