Sa nu uitati ca din cand in cand mai scriu si pe Avon Connects, si ca ultima isprava de acest gen ar cam trebui citita, mai ales in cazul in care copiii vostri nu sunt incantati la ideea de a fi dati cu tot felul de creme sau uleiuri.

Vara a venit deja, soarele este din ce in ce mai puternic si este nevoie mare de protejarea pielii copiilor cu un factor de protectie, iar succesul operatiunii „cremozarea” depinde foarte de cat de prieteni sunt ei cu produsele de skin care.

Trei copii inseamna multe griji, atentie permanenta in trei directii, “quality-time” care intr-o lume perfecta nu ar putea incapea in cele 24 de ore ale unei zile obisnuite. Si, dincolo de toate acestea, inseamna o lista interminabila de “to do”-uri, asta daca ne gandim numai la chestiuni vitale si zilnice. Mda, deci trei. Cu trei personalitati, uneori diametral opuse, fiecare cu preferintele sale, propriul stil, propriul fel de a face lucrurile, si mai ales, propria viteza. Un mix care la o prima privire ar parea pura nebunie, insa noi care suntem in miezul actiunii putem spune ca deja ne-am obisnuit. Asta pentru ca din tot “haosul” s-au nascut niste rutine care, culmea, sunt in mare parte respectate de copii si mai mult, sunt considerate a fi activitati distractive.
Continuarea, evident, pe Avon Connects. Hai sa vorbim!