Am povestit despre ce inseamna sa impaci 1000 de roluri in mai putin de 24 de ore. Am povestit ce ma incarca pe mine cu energie (si ca mi-as dori sa am si eu niste acumulatori Varta la indemana). Dupa care v-am provocat pe voi sa imi povestiti. Si ati facut-o. Apoi, s-a asternut linistea putin, din cauze foarte intemeiate, acea combinatie de motive cum rar intalnesti, dar care fac parte din realitatea imediata, oricat de improbabile ar fi ele.

Acum, in sfarsit pot anunta si castigatoarele provocarii mele. Guess what?

Toate sunteti castigatoare. Exact. Pentru ca voi toate, faceti in asa fel incat pe parcursul unei singure zile reusiti sa va dedublati, sa fiti pline de energie, sa oferiti la randul vostru energie celor din jurul vostru, si sa mai pastrati putina si pentru a doua zi :)

Si ce mi-a placut cel mai mult, dincolo de faptul ca ati raspuns la provocarea mea, a fost faptul ca m-am regasit in comentariile voastre, in sursele voastre de energie, si ca oarecum gandim la unison cand vine vorba despre lucrurile care ne plac:

Un pahar de prosecco al Cristinei, aka Fifi, si pot spune raspicat si fara echivoc, ca Fifi chiar stie, pentru ca nu mai bausem prosecco pana acum, si i-am dat dreptate, inca o data pentru a nu stiu cata oara. A fost yummy si energizantul perfect!

Masa plina de partituri a Sabinei, care pe mine m-a dus cu gandul la scrisul pe care il practic zilnic de peste patru ani, si care este pentru mine o sursa perfecta de incarcare a bateriilor personale

Poza de la concert a Oliviei, care mi-a reamintit de cat de bine a fost la concertele la care am fost eu (pe o nisa mai linistita putin insa la fel de energizanta :))

Kindle-ul Laviniei, alaturi de o gura savuroasa de cafea, care mi-a reamintit de placerea de a sta intr-un balansoar, cu o carte buna in mana (sau chiar cu Kindle-ul propriu, datorita caruia am reinceput sa citesc asa cum o faceam pe vremuri)

Desenul fresh al talentatei Silving, care m-a trimis direct in parc, la leagane (fara rochie rosie, ce e drept)

Si last, but not least, salata fresh a Andrei, care mi-a reamintit de placerea pe care o resimt de fiecare data cand sunt in bucatarie si gatesc pentru copii, chiar daca ulterior se lasa cu doua chiuvete pline de vase ce trebuie spalate. It’s the journey that counts, ok?

Asa ca, doamnelor, lasati-mi adresele voastre intr-un mail, sa le dau la randul meu mai departe.

Varta multumesc! Ca te gandesti la noi, la bateriile noastre, la faptul ca avem nevoie de surse permanente de reincarcare, si ca ne-ai oferit o scuza perfecta sa impartasim momentele acestea :)