Este vara, si cam toate am vrea sa aratam wooow, sa mancam cat mai fresh si cat mai light ca sa fim in forma. Si totusi, in acelasi timp sa fim pline de energie. Complicat, nu? Not really.

Fetelor, direct de pe plajele grecesti (eh, nici chiar asa), va pun la treaba. Nu eu, eu sunt doar intermediarul :) ci Solaris! La treaba frumoasa si mai presus de toate sanatoasa :) Va provoc sa imi veniti cu ceva retete, cat mai ingenioase, pentru un mic dejun cat mai natural si mai gustos, si above all, care sa debordeze de sanatate si de energie. Conditie obligatorie, sa contina cat mai multe din lista de mai jos :)



FRUCTE USCATE – TENTATII DULCI 150gr SOLARIS
Amestec de fructe uscate si nuci: stafide, caise, alune de padure, caju, migdale, cirese.
Migdalele, caju si migdalele sunt o sursa deosebit de bogata in proteine asigurand energia necesara unui efort fizic sustinut.
OMEGA FORTE – AMESTEC DE SEMINTE 150g SOLARIS
Amestec de seminte bogat in acizi grasi nesaturati – Omega 3, Omega 6 si Omega 9. Compozitie: seminte de floarea soarelui, seminte de in, seminte de susan, seminte de dovleac.
Semintele oleaginoase sunt o sursa de acizi grasi neasturati (Omega 3, Omega 6 si Omega 9) esentiali pentru protectia sistemului cardiovascular?
MIGDALE 150gr SOLARIS
Migdalele reprezinta una dintre cele mai naturale surse de magneziu.
CAJU 150gr SOLARIS
Nivelul de proteine din 9-10 nuci de caju este egal cu cel din 150 de g de friptura.
SEMINTE DECOJITE DOVLEAC 150gr SOLARIS
Semintele de dovleac sunt bogate in minerale si magneziu, fier, zinc, cupru, vitaminele E si C, ce asigura protectia inimii

Eu zic ca este simplu :)

Daca stau sa ma gandesc nimic din lista asta nu ne lipseste vreo secunda din casa, plus multe altele. Iar Solaris este pentru mine sursa de baza pentru o gama larga de tot, de la seminte, la zahar, sare neiodata (nu cred ca am mai cumparat sare iodata de peste 4 ani de zile) pana la ceaiuri si mirodenii.

Aveti la dispozitie o saptamana, starting from now sa imi dovediti cat sunteti de inventive, si la final, the best va primi o frumusete de pachetel cu toate bunatatile de mai sus.

So, bring the best of you in the kitchen!

PS: aveti liber si la retete raw vegane, the sky is the limit!

Later Edit: Prelungim pana joi seara, 18 iulie, la ora 24:00 concursul! Asa ca mai aveti ceva timp, asa pe ultima suta de metri :)