In blocsorul nostru sunt trei etaje (parter plus inca doua) si doua apartamente pe etaj. Daca pana acum cinci luni noi eram singurii din cladire care eram sub varsta de 80 de ani, acum brusc lucrurile s-au schimbat. Si cum schimbarea nu a fost numai a proprietarilor, ci a inceput sa fie si a apartamentelor, din scoarta as putea spune, de aproape doua luni, noi auzim numai muzica dulce a ciocanelor, flexurilor, bormasinilor si asa mai departe. E asumata treaba, si ii intelegem pe oameni, after all, apartamentele cu pricina nu au mai vazut renovare de vreo 70 de ani. Adica de cand e cladirea.

Am mai avut si promisiunea ca atat cat vom fi noi plecati lucrurile vor lua avant, astfel incat sa nu mai avem multa vreme de suportat supliciul zgomotelor si mai ales al norilor de praf de moloz care ne-au acoperit complet.

Distractia cea mare a inceput acum, pentru ca la doua zile dupa ce ne-am reintors, surpriza, se schimba toate coloanele de apa si toate instalatiile. De parca nu ar fi putut fi schimbate pana sa venim noi din vacanta. Si ati zice ca asta se poate intampla pe baza unui grafic. Neah.

Sunt intr-o nebuloasa totala in momentul asta, in care schimbarea este in plina desfasurare. Am doua bucatarii si trei bai, insa nu pot folosi nici una din ele. Ca etajul unu lucreaza la unele din ele, parterul lucreaza la altele. Cica as putea teoretic folosi una-doua, insa habar nu am care si de pe ce coloana. Asa ca stam fara apa, si mai rau, fara veceu. Si daca initial ni s-a zis ca dureaza doar vreo patru ore distractia, de la 9 la 13, motiv pentru care am plecat cu catel si purcel la Oasis, iata-ne la ora de gratie 17 (aproape) ca treaba nu e gata. Si da, cica sunt vreo doua coloane gata, dar doar la un etaj. Iar coloana merge vertical, nu orizontal.

Si mai e mult pana departe. In rest, toate bune. Apreciez echipele de la cele doua etaje, ca respecta orele de somn ale copiilor, si in afara unor mici scapari, intre orele 15 si 18 nu se aude nici musca :)

Noi sa fim sanatosi!