Pentru ca nu se poate padure fara uscaturi, evident ca de ziua mea trebuia sa fie cineva care sa dea cu batul in balta. Asa se face, ca pe mail, printre multe alte mesaje frumoase a venit si cel de mai jos:

Initial m-am holbat la el, neintelegand despre ce este vorba, pentru ca singurele lucruri care legau acel mesaj de persoana mea, erau cuvantul „Dobre” si evident, potrivirea conjuncturala (ziua mea). Dupa care m-a iritat la culme asocierea „Fosta Dobre”. Nu „doamna”, nu „domnisoara”, nimic de genul unui apelativ de politete. Sec „La multi ani Fosta Dobre”. La subiectul mailului. Dupa care, mi-a trecut iritarea, si efectiv m-a pufnit rasul in fata unei asemenea cretinatati stupide. Scuzati limbajul colorat, nu merge altfel, zau. Dincolo de toate astea, de penibilul momentului, nu pot totusi sa nu mai intreb urmatoarele:

1. Esti companie. Nevermind ca esti o companie mizerabila, cu un domeniu de activitate la fel de mizerabil, cum iti permiti sa trimiti asemenea mesaje?

2. Cum te poti astepta ca destinatarul sa sara in sus de bucurie ca a primit nemuritoarea oferta cu reducere fix de ziua lui?

3. Cum iti permiti sa folosesti arhiva de dosare a Tribunalului Municipiului Bucuresti (ok, divortul meu a fost pronuntat in sedinta publica, but still) ca sa extragi date pe care sa le folosesti dupa bunul tau plac?

Si, in ultimul rand, insa cel mai important

4. Cum iti permiti sa mi te adresezi, mie, potential client (desi highly unlikely, intr-un procent de 100% mai exact), de ziua mea cu apelativul „Fosta Dobre”?!?

For your info, stimati „SUBUrban & Asociatii”, inca ma cheama Dobre, si ma va chema multa vreme de acum inainte, deci ati ratat niste informatii importante din dosarul meu.

For your info, sunteti la fel de mizerabili ca si activitatea pe care o prestati. Da, stiu, ma repet, dar nu ma pot abtine.

For your info, nu ati reusit cu mesajul acela decat sa va dati, o data in plus, cu stangul in dreptul.

PS: Nici macar nu sunteti in stare sa scrieti un mesaj intreg fara greseli…

PPS: Pentru cei care inca nu stiu cu ce se ocupa „stimabilii”, voila: http://www.urbansiasociatii.ro si, sa nu uitam, http://www.urbaniulian.ro

PPPS: Eu nu mai spun decat „Mare, Ti-e gradina, Doamne!”