Idolul adolescentelor din lumea intreaga, Miley Cyrus tocmai a tras un show in toata regula la ultima editie a VMA. Soc si groaza, inocenta Hannah Montana, fatuca dulce si cuminte a Americii si-a aratat fata adevarata intr-un medley ce a inclus ursuleti, scene fierbinti si multa piele la vedere. Acum, nah, asta este tendinta generala, daca stam si ne gandim la cat de cuminti s-au lansat Aguilera sau Spears. Asta vinde. Sexul explicit vinde.

Atata doar ca intr-o lume in care sexualitatea a ajuns sa aiba alte conotatii, nu pot sa nu simt ceva amaraciune. Nowadays girls chiar cred ca devenind tot mai exhibitioniste, tot mai golase si tot mai explicite fac ceva bun. In realitate, omoara insasi ideea de senzualitate, de mister, de farmec.

Less is more se refera la simplitate, fetelor. Coco nu s-a gandit cred, la ce interpretari poate duce expresia sa peste cincizeci de ani. Si zau de nu e pacat. Caci zi de zi nu vad altceva decat din ce in ce mai multa piele, mai ferma sau mai lasata, nervemind, insa din ce in ce mai multa la vedere.

Oh, boy, si am o fata de crescut… Care din clipa in clipa o va descoperi pe idolita inocenta din Montana devenita diavolita sexoasa peste noapte (e un fel de a spune, ca a mai avut ceva deraieri pe drum in incercarile ei de a arata lumii ca de fapt e un fel de „good girl gone wild”) si va vrea sa fie si ea, God forbids, dupa chipul si asemanarea ei. Yach.

PS: e de milioane fata inghetata a Rihanei din timpul showului lui Cyrus.

PPS: oare papa Billy Ray ce-o fi zis vazand-o pe fii-sa?