Joia trecuta am asistat la punerea in scena a unei initiative pe care o astept de ceva vreme in peisajul feminin autohton. Initiativa le apartine celor de la Avon, of course, care s-au gandit la noi, toata multimea de femei care nu stim, nu avem timp, nu avem talent, nu ne pricepem sa ne machiem. Eu fac parte din categoria asta.

Am mai scris despre asta, am fost inclusiv la un curs de make-up pentru amatoare ca mine, care mi-a ridicat o parte din ceata in care ma pierdeam de o viata. Nu ca ar fi ceva de care tin cu dintii, de care ar depinde existenta mea, evident ca, daca am trait pana acum fara makeup pe fata pot trai bine mersi si de acum inainte. Slava Domnului, genetica si natura m-au binecuvantat cu un ten curat, destul de frumos si luminos, ce nu pune probleme, nu am ce ascunde, nici macar nu am cearcane vizibile si deranjante dupa atatia ani de nopti dormite pe apucate. Dar, pe cuvant, mereu mi-am dorit sa mai schimb starea de fapt. Si in afara de a ma simti dupa un auto-makeup cu fata tencuita, nu prea mi-a iesit.

Well, daca sunteti ca mine, si puteti iesi in 99% din situatii, dimineata din casa fara makeup, insa once in a while vreti un upgrade la propriul look, acum aveti aceasta ocazie prin noul serviciu Beauty Service by AVON.

Care vine cu o provocare in plus. Nu are sens sa te duci sa te machiezi just like that, daca nu iti iei si prietenele cu tine, nu? After all, ce poate fi mai fain, decat sa va adunati, 14 gagici si timp de cateva ore sa va lasati chipurile pe mana makeup artistilor de la Avon, si sa mai si povestiti, barfiti si chicotiti, intr-un spatiu ales de voi? Ce poate fi mai fain ca inainte de un eveniment pe care il aveti, fie ca e un party de final de an la corporatie, un bal al bobocilor, o zi de nastere, o chermeza, de ce nu, o nunta sau un botez, sa va adunati in gasca si sa plecati de acolo cu un look impecabil ca sa intoarca toate privirile?

Cam asta am facut noi joia trecuta. Nu am avut nici un motiv din cele enumerate mai sus, dupa eveniment eu am plecat direct acasa la rutina de seara, pur si simplu ne-am adunat pentru fun, relaxare, zambete si o schimbare temporara de look si atitudine. Dovezile before and after le aveti mai jos. Si cand am ajuns acasa, dovada irefutabila ca a fost ceva iesit din comun pentru persoana mea, toti cei trei copii ai mei m-au luat la intrebari, care cum a putut: „Mami, ce ti-ai facut la ochi?”, „Mami, ce e ai pi ochi?”. I-am intrebat daca le place, raspunsul a fost afar echivoc: „Da!” A doua zi, iar tir de intrebari: „Mami, unde s-a dus negu de-a ochi?”. Semn clar ca totusi trebuie sa imi pun mai des „negu” pe ochi :)

Anyway, dupa cum ziceam, eu nu am avut nevoie de un motiv special (nici nu prea am nevoie sincer de vreun motiv ca sa mai rup putin din monotonia motherhood-ului), insa copiii sunt martori ca le-a facut baie si i-a culcat o doamna machiata impecabil :D
Acum, daca v-am convins, sa va explic putin cum sta treaba cu aplicatia Beauty Service by AVON.Aveti filmuletul de prezentare al serviciului accesand acest link, unde vi se ofera toate informatiile despre el, si va puteti face o idee despre ce se va intampla la propriul vostru eveniment. 


Va puteti rezerva o data anume, intrand direct in aplicatia de Facebook dedicata. Acolo este formularul de inscriere, nu trebuie decat sa va introduceti numele si cateva date, plus numele prietenelor pe care doriti sa le invitati. Mai departe, se ocupa AVON de tot :)Toate produsele de la Beauty Service sunt din noua gamă de machiaj Color, care continua tehnologia inovatoare True Color, ceea ce se traduce în culori bogate și nuanțe puternic pigmentate si al carei brand ambassador este Antonia. Mai multe despre gama Color by AVON puteti afla aici