Avon Connects continua sa fie o provocare pentru mine si poate una din cele mai frumoase expriente virtuale de pana acum.

Dincolo de faptul ca am cunoscut niste femei fantastice, dincolo de faptul ca am avut si am in continuare libertatea de a scrie exact asa cum simt eu si ca este o binecuvantare toata aceasta relatie (am o singura constrangere, pe care o respect cu mare, mare greutate, o limita de 2000 de caractere, si numai tiza mea de la Avon stie de cate ori am depasit-o :)).

Nu am terminat inca periplul meu pe platforma Connects, nici nu vreau sa se termine prea curand, caci imi place mult prea mult ceea ce fac, am simtit doar nevoia sa o mai exprim inca o data aici pe blog si sa fac o mica recapitulare cu ce am scris pana acum, fiindca as putea scrie mult si bine de acum inainte despre copii si viata cu (multi) copii!


vanatoarea oualor de Paste 

joaca cu cremele 

o scurta caracterizare a tipei din mine, care continua sa existe bine mersi si se intelege foarte bine cu mama din mine :) 

vacantele noastredistractia de toate zilele sau cum ne putem lasa copiii sa se desfasoare liberi intr-un cadru schitat dinainte 

cat de romantici mai putem fi noi cu trei copii :) 

cine pe cine sau care pe care la noi in familie 

si ultimul, momentan, dar nu cel din urma, despre cat de mult suntem noi dispusi sa ne lasam copiii sa prinda aripi.

Enjoy, si daca mai aveti subiecte despre care vreti sa scriu, fie aici pe blog, fie pe Avon Connects, sa imi spuneti. Pe Connects chiar este un thread special deschis, unde puteti trimite sugestiile voastre

Pana atunci, musai sa o cititi si pe Ana Nicolescu, cu care impart rubrica de parenting a Avon, si pe Ana Naie aka Easy Peasy care scrie in stilul ei savuros despre retete si pamflete si, de fapt pe toata echipa :)