Ieri s-au aniversat fix 90 de ani de la infiintarea Disney, si printr-o coincidenta fericita, ieri s-a deschis oficial si primul magazin dedicat in totalitate universului Disney din Romania: ZooperKidz :).

Nu voi vorbi foarte mult de momentul lansarii, fiindca am o perspectiva foarte, foarte subiectiva, eu organizand deschiderea pentru presa, un maraton frumos si epuizant, dar pe care l-am savurat din plin (cu punctul culminat in imaginea de mai jos, in care atat eu cat si Ovidiu Stroescu, proprietarul ZooperKidz, tata a doi gemeni frumosi de opt luni, eram pur si simplu coplesiti de emotie), insa voi vorbi prin prisma faptului ca sunt mama si ca am asteptat muuuuulta vreme acest moment.

De ce?

In primul rand, pentru ca oricat de adult as fi eu, in continuare, in mine traieste un copil, care iese destul de des la suprafata, mai ales acum de cand am trei copii la randul meu. Retraiesc odata cu ei momentele copilariei, le simt si le percep toate experientele ca si cum ar fi si ale mele, nu m-am plictisit de jucarii si jocuri si nu cred ca ma voi plictisi vreodata.

In al doilea rand pentru ca Disney are magia sa nemuritoare si fara varsta. Si desi tocmai a implinit 90 de ani de existenta, Disney este la fel de tanar si de actual, si am un feeling ca asa va fi mereu :)

In al treilea rand, ma saturasem de toata alergatura prin „n” magazine, care vindeau bucatele din gama Disney. Sau de comenzile pe site-ul Disney din UK, atunci cand nu reuseam sa gasesc ceea ce cautam in Romania. Imi doream de mult un magazin „ca afara”.

Anul trecut, de exemplu, pe cand Rebecca facuse o pasiune pentru Merida din Brave, nu am gasit nicaieri „rochie de Merida” si „arc de Merida”. Am cautat de am crezut ca innebunim si evident ca am terminat prin a le comanda din Anglia. As expected, am avut delay la transport, era perioada Sarbatorilor, a facut mai bine de zece zile pe drum, s-a plimbat prin jumatate de Europa, insa din fericire a ajuns in timp util. Dar, cu mari emotii, pe care nu mai vreau sa le experimentez.

Ei bine, alergatura s-a terminat, fiindca a aparut ZooperKidz. Magazinul s-a deschis in noul mall Promenada, din Calea Floreasca, 246B, este situat la nivelul -1 si este o experienta in sine (dovada fotografiile de mai jos).

Cel mai fotogenic personaj din punctul meu de vedere, si unul din favoritii mei, all time :)

Sunt la inceput, gama urmeaza sa fie completata cu si mai multe articole, insa deja pot gasi acolo lucruri pe care nu le-as fi gasit pana acum in alta parte. Am regasit-o pe Plusica, impreuna cu ajutoarele ei de nadejde, am gasit niste seturi de pat dementiale cu personajele din Monster’s University, o gramada de cani si seturi de farfurii cu faimoasele personaje Disney. Plus colectii complete de haine, de la pijamale, bluze, incaltaminte, accesorii pentru scoala, setul de gaming Disney Infinity cu absolut toate personajele deja aparute pe piata, filme, atat pe DVD cat si BluRay, carti de povesti, plusuri de toate formele si toate dimensiunile (sunt prezenti toti eroii din „Planes”!) enumerarea este insuficienta, trebuie mers si vazut. Neaparat.

Acum, nu stiu ce sfat sa va dau, daca sa mergeti impreuna cu copiii, sau fara ei, in orice combinatie ati merge, mai putin de o ora sa nu va asteptati sa petreceti acolo :)

Daca ieri a avut acces doar presa, incepand de azi magazinul este deschis pentru toata lumea, va recomand sa va grabiti, fiindca s-a dat deja startul la vanzari, iar pe site-ul lor aveti si un voucher de discount de 10% pe care il puteti descarca de acolo si il puteti fructifica in perioada 17-27 octombrie.

Pe ultima suta de metri este si site-ul, www.zooperkidz.ro, iar acolo veti putea gasi mult mai multe produse, fiindca e si normal sa nu incapa un univers intreg in cei 165 de metri patrati ai magazinului fizic :).

Separat, am pentru voi un mic cadou de la ZooperKidz, o jucarie si un film, insotite de un voucher in valoare de 50 RON, pachet ce va fi oferit prin tragere la sorti, daca va inscrieti printr-un comentariu in care sa imi raspundeti la intrebarile urmatoare:

„Ce produs Disney ati cautat pana acum si nu l-ati gasit nicaieri (in Romania)?”
„Ce va asteptati sa gasiti incepand de azi la ZooperKidz?”

Spor la raspunsuri, le astept aici pe blog pana duminica, 20 octombrie.