Cel mai recent text scris de mine pe Avon Connects, a plecat de la o fotografie ce tot circula pe internet de o gramada de timp, dar care imi smulge zambete instantaneu de fiecare data cand o privesc. Pentru ca recunosc creierele copiilor mei acolo, intr-o reprezentare extrem de fidela.

La textul cu pricina (aveti aici un mic sneak peak, pentru tot materialul, dati fuga pe platforma) as mai avea enorm de multe de adaugat. 

„Vor sa picteze, insa termina prin a picta orice, mai putin coala alba de A4 din fata lor. In schimb, fata de masa, parchetul, mainile, tricourile si orice mai are ghinionul de a se afla in raza de actiune se imbogateste iremediabil cu o opera de arta. Sau, daca am norocul sa fie in pana de inspiratie, vor colora coala. Cu o singura culoare, pusa straturi peste straturi, mai ceva ca la geologie. Daca incerci sa ridici “opera de arta” ai toate sansele ca ea sa sucombe sub greutatea stratului de vopsea, si sa te trezesti cu rauri de culoare curgand direct pe pantalonii tai. Si pe parchet, si pe masa, peste tot. Inevitabil ajungi la acelasi rezultat.”

Lista este endless, toate legile lui Murphy functioneaza la perfectie in cazul copiilor mei, insa noi ne-am obisnuit cu asta (e un fel de a spune :P ), chiar daca inca mai avem momente dese in care ne ies fire albe cu viteza luminii.

Eu ma regasesc intr-o stare permanenta de „fascinatie”. Este pur si simplu fascinant ceea ce le trece prin cap, cat de plini de imaginatie pot fi, si cat de mult ii limitam noi uneori fara sa ne dam seama. Anyway, cam asta este dilema mea constanta, dar nu vreau sa divaghez de la subiect.
Revenind, ce voiam eu sa spun de fapt cu toata postarea asta, este ca sunteti liberi sa adaugati la lista mea facuta de mine, ce nebunii le mai trec prin cap copiilor vostri :) poate „o punem” de o harta si mai exacta a creieraselor lor hiperactive ce functioneaza dupa niste legi care noua au ajuns sa ne fie nitel straine.
PS: Uneori la mine chiar arata asa, cu mentiunea ca nu am „decat” trei cataratori-scotocitori :) si eu nu folosesc bigudiuri :))
Sursa foto 1: Internet
Sursa foto 2: Getty Images