Nu pare la prima vedere ca ar dispune de puteri speciale. Insa aparentele inseala. Caci, eroina povestii de azi ascunde multe secrete. Evident ca nu le voi dezvalui pe toate, nici macar nu le stiu pe toate, nici nu vreau sa le stiu. Imi place sa ma surprinda, asa cum o face zi de zi, ceas de ceas de cand a venit pe lume in urma cu aproape opt ani de zile.

Are puteri speciale si nu ma indoiesc de asta nici o secunda. Apare si dispare, acum e langa tine si in secunda doi o cauti cu disperare. Reapare trei secunde mai tarziu cu un zambet nevinovat ce iti lumineaza intreaga existenta instantaneu, chiar daca stii ca in mod clar si cert si fara putinta de tagada tocmai a facut o prostioara. Cine mai poate sa faca asa ceva, zau acum!?

Reuseste miraculos sa isi tina in frau fratii mai mici si dincolo de asta, face ea ce face (clar ma depaseste fenomenul) si le obtine toata atentia, chiar daca nu face altceva decat sa le citeasca dintr-o banala carte de povesti. Sunt ochi si urechi la ea, ii sorb fiecare cuvant, ii urmaresc fiecare miscare, raman stana de piatra ascultand-o si nu misca nici unul in front. E nevoie, clar de super puteri pentru a face asta cu doi baieti zvarlugi, ce nu stau o secunda locului. Spuneti voi de nu e asa!

Asculta o melodie pentru prima data, si trei minute mai tarziu o auzi fredonand-o cap coada prin casa. Iar, si iar si iar, fara oprire, fara greseala. Ok, o sa imi spuneti ca are capacitate de memorare buna… Da, da, sigur… Clar e super putere.

O vezi alergand ca bezmetica prin casa, scotocind prin toate sertarele, umplandu-si bratele cu tot felul de obiecte, dupa care brusc dispare in propria camera si iese o ora  mai tarziu victorioasa cu cate o opera de arta (dovada foto in stanga).

Mda, stiu, o sa imi spuneti ca debordeaza la capitolul imaginatie… Ok, could be, dar eu tot cred ca e ceva super putere la mijloc….

Alina durerea cu o singur pupic, pune ceva magie in ceaiul pregatit pentru mama ce zace uneori in pat, si alunga oboseala cu o singura mangaiere pe frunte. Numai eroinele din povesti fantastice pot face asta ceva, fara doar si poate.

Vrea sa devina doctorita dar ii place sa picteze ore in sir. Nu conteaza suportul pe care picteaza. Har Domnului, evita pictura murala (nu pot spune acelasi lucru despre fratii mai mici).

 Asta-s eu, regina verii :)

 Ea si fratii sai. De ce sub forma de mostruleti? Well, vom discuta pe indelete prin noiembrie :)

 Minionul insetat :)