Ca sa imi raspund tot eu, inca din start, cred ca mai nimic.

Urmaresc Vocea de la bun inceput, si pentru ca fiica-mea are un apetit deosebit pentru acest gen de showuri, am inceput la rugamintile ei fierbinti sa ma uit cot la cot cu ea si la X Factor.

Nu comentez showul in sine, nu am fost niciodata capabila sa ma uit cap coada la vreuna din emisiuni, deci nu imi dau cu parerea despre emisiunea in sine. Delia imi place, Cheloo imi place de mult prea multa vreme (desi aseara a cam dat-o in bara), insa Dan Bittman este horror atunci cand deschide gura. Aseara in mai putin de trei minute a spus de cel putin cinci ori „ăstea” si zau de nu m-a zgariat rau de tot pe ambele timpane. Detalii, detalii….

Ce ma socheaza cu adevarat este modul in care  reusesc sa transforme concurentii in niste paiate pictate. Fata cu pricina, pe numele ei Ana Maria Mihaies are 14 ani.

Uitati-va bine la ea, si spuneti-mi unde sunt cei 14 ani, pentru ca mie mi se pare ca mai degraba sunt 30+ la cum a fost machiata si coafata. Ca sa nu mai zic ca mi-a adus aminte de Marina Florea in vremurile ei de glorie (pentru cine citeste si nu stie cine e Marina Florea, un google search e binevenit!). Acum pe bune, cum poti sa iti bati joc in halul asta de o copila de 14 ani?!?

La Vocea, aceleasi gusturi cel putin dubioase in materie de stil si makeup. A se vedea Georgia Dascalu, de 18 ani, care este imbracata complet hidos, cu o coafura care ii alungeste si mai mult trasaturile. In contrast, Sanziana, partenera ei de duel, care este scunda si mai plinuta, este acoperita toata, straturi peste straturi, iar rezultatul este ca o face si mai scunda si mai plinuta.


Sanziana Nicolae vs. Georgia Dascalu pe vocearomaniei.protv.ro

Mi-a placut de Brenciu, care i-a zis Georgiei la final: „Draga mea, tot ce pot sa iti promit este ca data viitoare te vei imbraca in ceva mai uman”. Amin!