Cum ar fi ca in miez de toamna spre iarna sa va invaluiti in arome de iasomie si gardenie? Va spun eu, nu ati mai simti mirosul jilav de burnita, nici umezeala patrunzatoare si nici aerul tare al iernii ce sta sa vina.

M-a surprins in mod placut noul parfum de la Avon, Luxe Premiere, si o spun cu toata sinceritatea, fiindca voi, cele care ma cititi de ani buni incoace, sunteti la curent toate aventurile mele cu parfumurile (cu un update pe care nu il mai gasesc pe blog, in care povestesc cum am donat absolut toate parfumurile din colectia proprie, pe motiv ca nu mai suportam nici macar sa le vad, daramite sa le mai si miros!), aventuri datorate in totalitate sarcinilor buclucase pe care le-am avut. M-a surprins, fiindca eram pregatita sa NU imi placa, la fel cum au ajuns sa nu imi placa 99,9% din parfumurile existente pe piata.

Si totusi mi-a placut, mi-au placut toate notele, si cele de varf si inclusiv cele de baza, care raman si dupa patru ore, mi-a placut ca rezista, ca nu dispare, ca ramane o aroma subtila si fina, care se mai simte chiar si pana seara tarziu.

Iasomia si gardenia nu sunt niste arome usoare, fara doar si poate, sunt destul de „grele”, de complicate, de contrastante, puternice. Si daca ar fi sa le rezum la o singura trasatura distinctiva, aceea este in mod cert: senzualitate.

Nu credeam ca voi ajunge sa mai recomand un parfum si sa o fac din toata inima, dar iata ca „never say never” :)

Asa ca, domnilor (caci lor ma adresez in acest moment) aveti aici o recomandare fara echivoc din partea mea: parfumul asta se poate dovedi a fi un cadou perfect pentru jumatatea voastra, mai ales ca ne apropiem de perioada sarbatorilor. Si daca langa el mai puneti si editiile aniversare de pudra si ruj, credeti-ma ca mergeti la sigur, cu efect garantat :)

Cat despre endorserul gamei, Loredana, numai de bine. Este ageless si timeless femeia asta, am toata admiratia pentru ea, si nu cred ca putea fi cineva mai potrivit sa fie imagine pentru acest parfum. Da acea nota de complexitate, nonconformism, prospetime indiferent de varsta si in acelasi timp eleganta.

Altfel, daca va place sa jonglati de la o zi la alta cu parfumurile, in functie de starea de spirit, Avon va pune la dispozitie si un „mood selector”, il aveti mai jos. Eu, chiar daca in vremuri imemoriale, eram in stare sa imi schimb parfumul de la o zi la alta, acum mi-am schimbat optica, asa ca mie nu mi se mai potriveste, insa e un tool fain de joaca :)

PS: parfumul il puteti comanda de aici, are si un pret mai mult decat ok, deci intruneste toate conditiile pentru a avea succes pe toata linia!