Maine ma duc sa creez frumusete de calendar de Advent. Sa petrec patru ore in compania unor gagici faine, sa povestim pe indelete, sa facem si treaba in timpul asta, sa bem ceai bun si sa ne simtim precum se simteau odinioara strabunicile noastre (tare mult imi doresc sa recreez cumva atmosfera aceea de „la gura sobei”, cu femeile adunate laolalta, tesand si sporovaind).

Daca vreti sa veniti si voi cu mine, aveti toate detaliile mai jos. Plus un 10% discount special pentru voi. Deci, who’s in?

Re-deschidem sezonul Atelierelor de Craciun la Lumea lui MOMO 
Calendarul de Craciun 
Atelier-sezatoare pentru mamici sau bunici

26 si 28 noiembrie, ora 18:00 – 20.00
Cu Doina Pop, designer & scenograf

In timp ce copilul tau se joaca, este cu buni in parc sau chiar la activitatile noastre, te invitam sa te delectezi alaturi de alte 7 mamici:  socializezi, inveti ceva nou si iti pui creativitatea la treaba!

Anul trecut am  experimentat, unul din cele mai frumoase ateliere, o data pentru ca ne-am adunat cumva in secret (fara sa afle copiii), 8 mamici dornice sa isi puna creativitatea la lucru, pentru un dar de nepretuit si in al doilea rand pentru ca au fost 2 zile grozave de socializare asa cum doar fetelor le place!



Va invitam  si anul acesta, sa continuam povestile incepute anul trecut :-), dar mai ales sa adaugam unele noi. Vom fi 8 fete (mamici, bunici sau chiar matusici) fara indemanare sau talente speciale, dar cu mare drag de invata si a mesteri alaturi de Doina,  cel mai original dar pentru copii: Calendarul de Craciun!

Calendarul de Craciun, special conceput pentru a sarbatori perioada dintre 1-24 Decembrie, nu este doar un mod distractiv de a numara zilele care ne-au ramas pana la seara magica de Craciun ci este mai mult decat atat. Farmecul lui este dat de micile surprize pe care copilul le gaseste in buzunaras alaturi de activitatile  zilei
Pentru ca procesul de creatie si executie necesita timp din partea noastra, vom avea nevoie de 2 sedinte a cate 2 ore fiecare, respectiv pe 26 si 28 noiembrie.

Detalii si inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel: 0723565113 
Cost atelier: 120 lei/persoana (2 sedinte/4 ore/tutorial, materiale, tea & cookies din partea casei) .



Deci, pe ultima suta de metri, cu cine ma vad maine?!?