Cand m-a anuntat Dana de cel mai nou proiect UrbanKid m-am bucurat enorm ca in sfarsit cineva pune punctul pe „i” intr-o zona tare delicata. Si m-am simtit flatata ca m-a rugat sa ii scriu cateva cuvinte despre stilul meu personal. A fost o confirmare ca am un stil si ca fac treaba buna :)

Despre stilul „mamicesc” nu prea stiu ce sa spun. Ca uneori vad ca este inexistent, de parca maternitatea a pus un val peste ochii femeilor ce au nascut. Ca alteori ma suprind intrebandu-ma retoric: „femeia asta s-a uitat in oglinda inainte de a iesi pe usa?!?”, ceea ce nu e o rautate e doar o constatare trista.

Dar, din ce in ce mai des, vad mame imbracate „uber cool” care au un stil de a asorta hainele de pe ele pe care il admiri la scena deschisa si din care te poti inspira fara probleme, totul e sa fii deschisa la combinatii mai nonconformiste.

Sa fii uber cool nu inseamna sa dai iama in magazine o data pe luna. Nu inseamna sa cheltuiesti fara limita. Eu nu mai stiu cand mi-am cumparat ultima oara ceva de imbracat doar pentru mine si pot spune ca ultimii trei ani s-au caracterizat printr-o nesfarsita operatiune de rotatie a hainelor pe care deja le aveam.

Sa fii uber cool nu inseamna nici sa iti petreci juma de viata prin saloane de ingrijire, ca daca e ceva specific oricarei mame, apai asta e lipsa de timp. Insa asta nu este o scuza sa nu mai iesim din pantalonii de pijama/trening sau sa aratam ca si cum ne-am fi ridicat din pat cu cinci minute in urma.

Nu mai suport nici gandul de a da o raita prin magazine, obosesc numai cand imi imaginez ce presupune asta, asa ca imi pastrez toate energiile pentru momentele cand se schimba sezonul si, vreau nu vreau, trebuie sa ma duc la cumparaturi pentru copii, ca altfel nu mai au cu ce sa se imbrace.

Revenind: daca ai un stil care te defineste, care te face sa te simti bine in pielea ta, bravo, felicitari!

Daca nu, rezerva-ti un bilet la evenimentul UrbanKid: Stylish Mom. Este poate cea mai buna ocazie sa afli ce si cum sa accesorizezi, ce sa porti in functie de conformatie, cu ce poti schimba in mod dramatic o tinuta altfel plictisitoare.

Oricum, chiar si avand o imagine clara asupra a ceea ce porti si a felului in care accesorizezi tinutele, mereu e ceva nou de invatat, mereu trebuie sa fim cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi, ca de-aia sunt sezoane si sezoane, si tendinte si trenduri (chiar, o fi vreo diferenta intre ele, oare?).

Ce este clar, este ca la Stylish Mom avem de la cine invata. E Rovena Andrei care stie si stie bine.

Rovena este stilist cu mulți ani de experiență (revista Bolero, Tabu, Unica, Miresici, Săptămâna Financiară, Superbebe, unde a lucrat ca fashion editor  – contribuind la realizarea editorialelor de modă sau a shootingurilor de copertă), consultant pe partea de imagine și stil la Prima TV, a primit două nominalizări la categoria cel mai bun stilist, în cadrul Galei Pantene Beauty Awards și este o prezență extrem de caldă și luminoasă, înzestrată cu o tonă de grijă, calm și răbdare nu numai pentru cei doi copii ai ei (Sophie – 2,5 ani și Andrei – 6 ani) ci pentru tot ceea ce se întâmplă în jur.





Detalii complete despre preturi, inscriere, etc aveti, again, pe UrbanKid.



SAVE-THE-DATE

Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
orele 11:30 – 15:00
Orhideea Spa – București