Salina Praid, august 2011
Se apropie de mine o doamna, destul de nesigura pe ea. Initial am crezut ca doreste sa ma intrebe ceva, insa a inceput conversatia cu mine prin a-si cere scuze ca m-a acostat, ca de fapt a dorit sa imi spuna ca ma citeste de multa vreme si ca nu doreste decat sa imi multumeasca pentru postarile despre alaptare, ca au ajutat-o foarte mult imediat dupa ce s-a nascut fetita ei.


Thassos, Paradise Beach, iulie 2013
Vine la mine o tanara, de aproximativ 18 ani, imi spune ca spera ca nu ma deranjeaza, insa matusa ei, cu care a venit in vacanta m-a recunoscut, i-a zis ca ma citeste de cand am inceput sa scriu si ca nu ii vine sa creada ca m-a intalnit tocmai aici. Am mers, am facut cunostinta, am facut si poze (te rog mult de tot, daca citesti aceste randuri, trimite-mi si mie fotografiile pe mail, m-as bucura tare mult sa le am ca amintire!).

Sinaia, august 2013
Vin copiii din excursia matinala obisnuita impreuna cu bona, care imi spune ca undeva pe drum s-a intalnit cu o doamna, care i-a recunoscut pe copii si mi-a transmis toate cele bune, felicitari pentru blog, si ca ma citeste cu sufletul la gura zilnic.

Bucuresti, Gradina Botanica, noiembrie 2013
Dam de mancare la ratuste si la pesti, ni se termina mancarea, copiii sunt oarecumva dezamagiti. Langa noi, David observa o familie care mai avea provizii, se duce si cu toata candoarea de care numai un copil este capabil cere un covrig. Mama mea se inroseste toata, „David, nu e frumos, bla bla”. Mamica respectiva ii da un covrig si ne intinde toata punga, spunand „Lasati, nu e nici o problema, ii citesc blogul doamnei de multa vreme” :)

Momente ca acestea au mai fost. Multe. Uneori poate fi putin „scary”, caci nu-s obisnuita si nu cred ca ma voi obisnui vreodata cu acest gen de expunere si cu ideea ca sunt recunoscuta pe strada :). Insa de fiecare data am cunoscut niste oameni frumosi, oameni cu care nu as fi reusit vreodata sa ajung sa interactionez, daca nu ar fi existat blogul. Si fiecare experienta de acest fel m-a bucurat din inima si m-a mai imbogatit un pic sufleteste.

Va multumesc!

Si pentru ca e cazul sa multumesc intr-o forma mai concreta, va anunt ca am reusit, in sfarsit, sa pun la cale o intalnire cu voi!

Il vom aniversa pe domnul blog si cei cinci ani ai sai, intr-o locatie care mie imi este tare, tare draga, la Lumea lui Momo (multumeeesc Mira ca mi-ai pus la dispozitie spatiul!!), din Strada Cobalcescu, nr 51 (zona Stirbei Voda-Berzei), luni pe 9 decembrie incepand cu ora 18:00. Va astept acolo cu ceva bunataturi homemade, limonada si ceai bun si cu echipa  Beauty Service de la Avon, patru fete cucuiete, makeup artists desavarsite, care ne vor oferi sedinte de makeup adhoc :)


Va astept deci sa ne cunoastem, sa stam la povesti si sa ne rasfatam nitel. 


Am 12 locuri disponibile, mi-as fi dorit sa am mai multe, dar am restrictii de spatiu din pacate, va astept aici, intr-un comentariu cu inscrierile! Si abia astept sa va cunoooosc!


Multumesc Lumea lui Momo si multumesc AVON pentru ca fara ei aceasta intalnire nu ar fi putut avea loc!