Aveti vreun program pentru vineri seara? Daca nu v-ati decis inca ce sa faceti, eu va propun sa mergeti pe mana mea fiindca va ofer una din cele mai frumoase alternative cu putinta.

Prietena mea, Maria, organizeaza un mic party in aer liber, incepand cu ora 20:00. „Scuza” e perfecta: vrea sa stranga cat mai multi bani pentru Madalina, Dorin si Emanuel. Deja s-a implicat in campania noastra, a trimis un pachet impresionant cu produse urgente pentru Emanuel, insa vrea sa faca mult mai mult. 

Astfel, vineri seara ne pune la dispozitie spatiul restaurantului si un meniu cu diverse feluri la alegere, fie burgeri, fie BBQ ribs, cu vin fiert sau hot ginger tea, cu cate un shot de tarie dupa pofte si ne promite o atmosfera de basm.
Locatia este de vis, deja am vazut ce a pregatit si nu va pot spune decat ca arata ca in povesti, vom avea parte de muzica buna de tot si mai presus de asta, vom putea sa facem un gest minunat de Craciun.
Bucatarii Mariei, Rares si Cezar sunt pregatiti sa va ofere o experienta de neuitat, si nu exagerez deloc! Despre Ca-Va Bistro puteti citi mai multe si pe KoolHunt, sau puteti rasfoi albumele foto yummy de pe pagina lor de Facebook
O seara petrecuta intr-un decor de poveste, cu gratare, arome de vin fiert si ceai cu ghimbir. Va suna bine?
Detalii complete aveti pe pagina evenimentului, rugamintea noastra este sa dati join la eveniment, in cazul in care doriti sa veniti pentru a putea estima numarul total al participantilor.
Si share, ca sa afle cat mai multa lume. Toti banii care vor fi stransi se vor duce direct catre Casa din Suflet!