Olaf spune la un moment dat „Pentru anumiti oameni merita sa te topesti”. Si Disney ne-a dovedit inca o data ca marile adevaruri ies in joaca.

E drept, de aceasta data e joaca unor adulti, exercitiul unor oameni mari de a pune pe ritmuri copilaresti niste teme universale (bine vs rau, sacrificiu, iubirea and so on), insa, la fel de adevarat, ca de fiecare data le iese extrem de bine.


Frozen este ultima productie Disney & Pixar si este numai buna de vazut impreuna cu copiii. Well, pe alocuri are cate un mic derapaj, cel putin eu asa le-am vazut, cum ar fi de exemplu transformarea Elsei intr-o craiasa a zapezii ultra sexy cu o despicatura in rochie pana la coapsa, dar nah, nu poate fi totul perfect :)

Altfel, omul de zapada cel intelept, Olaf si renul Sven aduc o savoare de nedescris filmului, you’ll love them, iar eroinele, Ana si Elsa sunt exact asa cum ar trebui sa fie niste fete marca Disney: neinfricate, frumoase, inteligente si puse pe fapte mari.

Nu stiu daca are sens sa mergeti cu copii sub patru ani, nu vor intelege foarte multe, insa cei mai marisori vor savura fiecare clipa. Si voi la fel!