In caz ca vremea de afara nu prea va face cu ochiul si nici nu va imbie la o plimbare in weekendul ce sta sa vina, eu va propun (contrar obiceiului meu de a nu recomanda asa ceva) sa mergeti la mall. Dap, si am zis deja mai sus, eu nu sunt o fana a mall-urilor, din motive de aglomeratie in principal. Insa aici e vorba despre altceva.

Liberty Center (in care am mai fost, si nu l-am vazut niciodata supra-aglomerat, deci pe gustul meu) organizeaza in primele trei weekenduri ale lunii martie o multime de evenimente ce au in plan central copiii si femeile. Ok, nu este inca luna copiilor, insa mamicile sunt mereu la pachet cu copiii, iar cei de la Liberty Center s-au gandit foarte bine cand au conceput programul.

Avem asadar weekendurile 1-2, 8-9 si 15-16 martie, pline de surprize pentru copii si femei. Pentru copii vor fi in plina desfasurare o multime de ateliere menite sa le dezvolte latura creativa, ateliere de realizat felicitari pentru mamici si multe altele, iar mamicile pot beneficia si ele de niste sesiuni de makeup. Le puteti face in paralel, dar recomandarea mea si nu numai a mea, ci si a echipei de la Liberty Center, este sa fiti alaturi de copii pe parcursul atelierelor, sa faceti impreuna cu ei si sa petrececi „quality time” impreuna.

Programul il aveti mai jos, suna extrem de tentant, si cu siguranta ca voi merge si eu cu kinderii, cel putin in una din zile.

Puteti urmari si pagina Liberty Center (sau site-ul lor) pentru informatii cat mai actualizate, ca sa aflati de acolo orele exacte de incepere a atelierelor, precum si grupele de varsta pentru fiecare dintre ele.


In rest, va doresc un inceput de primavara cat mai frumos (mai frumos decat ziua asta de final de februarie) si sa primiti multe, multe martisoare maine :)