Azi e Martisorul, motiv de rasfat for the ladies, si motiv de haos, alergatura si incurcatura for the guys. Eu le ofer domnilor posibilitatea de a scapa de cosmarul gasirii celui mai fain si mai fain martisor, fiindca am unul de-a dreptul demential de oferit de la Chic Victim.

Nu e cu rosu si alb, insa este cool, e fain, e buclucas si mai ales este potrivit 365 de zile pe an! Iar eu, sincer nu l-as mai da jos :)

Are toate ingredientele necesare pentru a schimba total o tinuta, si nu cred ca am gasit pana acum acea bijuterie iesita din mainile Antoanetei de la Chic Victim care sa nu bifeze acest capitol cu succes. Este desuet, decadent, rock si in acelasi timp delicat, feminin si rebel. Pene de paun, saten luxos si un cap de mort FTW!

Pentru si mai multa nebunie, mergeti pe site, e boala curata, dar sanatoasa! Nu a fost loc unde sa merg si sa nu fiu complimentata pentru accesoriile de la Chic Victim pe care le purtam la momentul respectiv.

Deci, poate fi al vostru, urmand pasii de mai jos:

  1. Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume. Mi s-a intamplat si nu o data, sa am cate trei-patru Mihaele inscrise.
  2. Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana a doua zi la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, fiindca trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul chestii care iau timp.
  3. La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, sa dam startul celor noua zile de cadouri! Bafta si succes :)