Se spune din mosi stramosi, ca iarna a inceput sa isi lepede cojoacele, asa ca azi, in a treia zi de Martie, deja este mai usurica :) Nu-i problema, si daca ii este frig, noi ii recomandam sa dea o fuga virtuala pana la Lilu Tesa, sigur va gasi ceva potrivit de cumparat :)

Nu numai ea, ci si voi, fiindca azi avem o voucher valoros pentru voi.

Daca inca nu stiti cine e Lilu Tesa (desi ma indoiesc ca mai e cineva de pe aici care NU stie cine e Lilu Tesa!) va povestesc eu pe scurt: un magazin de hainute, facute manual de una din cele mai faine mamici pe care le-am cunoscut vreodata, Nicoleta!

Odata cu „mamicia” (si acum are trei copii absolut minunati!) a realizat ca prin magazinele traditionale nu prea se gasesc haine de calitate si mai mult, cele care sunt, sunt scumpe (subscriu!) si uneori din materiale care nu au ce cauta pe pielea unui copil (subscriu din nou!).

Asa ca s-a apucat sa faca ea hainute. Si i-a cam iesit, fiindca deja are un brand frumos in spate, are experienta si mai mult decat atata, fiecare colectie ce iese din mainile ei, are un „je ne sais quoi” aparte. Eu sper doar sa dea curs rugamintilor noastre fierbinti si sa se apuce odata sa faca haine si de gagici. De cand astept sa am si eu niste salvari ca fiica-mea!

 

 

Voi aveti in give-away-ul zilei, un voucher de 100 de lei, cu care fericita castigatoare (sau fericitul castigator) se poate duce la standul Lilu Tesa de la Baby Expo sa cumpere dupa pofta inimii tot ce isi doreste. Aveti la dispozitie rochii, fuste, salvari (my own, personal obsession!), pantaloni pentru baieti, camasi, etc.

Deci, voucherul de 100 de lei poate fi al vostru, urmand pasii de mai jos:

  1. Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume.
  2. Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana maine la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul, chestii care iau timp.
  3. La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)