Despre MaNa am mai scris (de fapt am mai scris despre toate initiativele care sunt vedetele acestui maraton, si am facut-o cu inima deschisa si cu toata convingerea, fiindca sunt business-uri facute din pasiune si cu pasiune).

MaNa este poate cel mai recent deschis magazin cu produse naturale si ii tin pumnii sa fie o initiativa nu numai generatoare de satisfactii materiale, ci sa fie si una de succes, caci stiu cata munca implica, ce eforturi, ce renuntari, dar si cate riscuri.

Mana va ofera in cea de a patra zi de maraton primavaratec de alungare a iernii ceva de rasfat:

Apa de hamamelis

Tonic, astringent şi purifiant pentru tenul mixt sau gras, îngrijeşte delicat chiar și pielea sensibilă sau iritată. Favorizează microcirculaţia, este recomandată pentru probleme venoase şi cuperoză.

Apa florală de Hamamelis este excelentă pentru menținerea tonusului pielii și pentru un finish sănătos și catifelat. Este un produs 100% natural cu multiple utilizări, dar și un ingredient valoros în cosmeticele handmade.
UTILIZARE: se poate aplica direct pe piele, nediluată. 
Poate fi încorporat în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă poate fi încorporată într-un gel anticearcăn, poate fi încorporată în creme pentru pielea afectată de cuperoză, ca ingredient în serumuri pentru conturul ochilor, poate fi inclusă în loţiuni sau sub formă de comprese pentru ameliorarea varicelor.
Poate fi inclusă în loțiuni pentru îngrijirea pielii iritate, sensibile, ca ingredient în loțiuni după ras    ca ingredient în deodorante lichide.
COMBINAȚII RECOMANDATE: alături de uleiul de tamanu sau ulei de chimen negru într-o loţiune circulatoare, combinată cu ulei esenţial de chiparos şi/sau mentă pentru picioare grele; combinată cu pudră de alaun şi ulei esenţial de palmarosa pentru un deodorant natural; combinată cu apă de imortele sau cistus pentru cearcăne; împreună cu gelul de aloe vera şi extract de castravete pentru fernizarea şi hidratarea tenului; alături de ulei de jojoba şi ulei esenţial de rozmarin pentru formularea unei loţiuni de ten gras.

Si un parfum solid de la Esentele Ameliei

Note de top: palmarosa, bergamotă.
Mijloc: azalee, iasomie.
Baza: mir, tămâie, vanilie.
Ingrediente: ceară de soia nemodificată genetic, ulei de jojoba, uleiuri esențiale.

Rasfat pe toata linia, nu-i asa?

Deci, apa de hamamelis si parfumul solid pot fi ale voastre, urmand pasii de mai jos:

  1. Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume. 
  2. Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana a doua zi la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, fiindca trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul chestii care iau timp.
  3. La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)