Ieri a fost o zi plina de inscrieri. Sincera sa fiu nici nu ma asteptam sa fie altfel, fiindca Hip Hip este Hip Hip si e greu sa nu devii fanul lor. Eram un pic stresata, fiindca era vorba de niste produse cu target destul de „nisat”, insa din punctul asta de vedere temerile s-au dovedit a fi false :).

Acum, am cateva observatii:

  • Multi bebelusi sunt pe „drum”, si m-am bucurat sincer la fiecare comentariu din care am aflat de o noua sarcina! 
  • Multi copii sunt inca alaptati, chiar daca au depasit varsta bebelusiei si in unele cazuri chiar daca mamele lor sunt insarcinate cu un alt bebe. Este pur si simplu minunat!  
  • Am avut o multime de inscrieri din partea barbatilor. Ii apreciez, si pentru faptul ca s-au inscris, dar mai ales pentru gestul de a le face o surpriza sotiilor sau prietenelor lor!

Va doresc tuturor sa aveti o sarcina cat mai lina, o nastere asa cum va doriti si pui sanatosi. Restul vor veni de la sine.

Lista este urmatoarea (va rog sa nu va uitati chioras, ieri am realizat ca mult mai putin „time consuming” sa las doar varianta scrisa pe hartie – pe care oricum o faceam, pentru a nu rata pe cineva intr-un moment de neatentie, decat sa o mai transcriu si in word, dupa care sa o import in blog):

Iar castigatorul/castigatoarea, conform random.org este:

Anca Coman! Te astept, draga mea, cu un mail pe mydanii [arond] gmail [punct] com sa iti dau detalii despre felul in care poti folosi voucherul la Hip Hip pe site.