Penultima baba din maraton vine cu ceva despre care am vorbit atat de mult, incat nici nu stiu ce ar mai fi de zis, peste ce deja am scris de-a lungul timpului.

Nu mai are nevoie de nici o prezentare Poarta-ma al Dianei. Si nici slingurile pe care ea le face de atatia ani incoace, slinguri ce au purtat in ele mii si mii de bebelusi.

Diana a fost cea de a doua persoana cunoscuta prin intermediul blogului cu care am iesit la o cafea. Era cam prin martie, eu eram foarte „gravida” cu David. Scriam pe blog de aproximativ trei luni (decembrie 2008 nu prea se pune) si descoperisem o lume cu totul si cu totul noua. Am iesit la o terasa, am stat vreo trei ore la povesti, mangaiate de soarele primavaratec, undeva in spate la Universitate si este una din acele amintiri care nu pot fi uitate nicicand.

Acum se fac cinci ani de cand o stiu pe Diana, cinci ani in care legatura dintre noi s-a consolidat, cinci ani de cand imi este pana peste poate de draga.

Diana mi-a facut si primul sling, singurul pe care il mai am acasa, si pe care nu il voi da vreodata, fiindca are brodat pe el un tauras, simbolul zodiei lui David. De la Diana am avut si meitaiurile, pe care le-am donat ulterior in diverse campanii umanitare, meitaiuri in care David s-a simtit atasat, iubit, conectat.

Azi voi aveti de la Diana tot un sling, Rhea pe numele lui. A fost alegerea mea, mi-a dat mana libera sa ma uit pe site si sa aleg ce imi face mie cu ochiul, singura conditie pusa a fost sa fie si pe stoc :)

Eu sper sa va placa ce am ales pentru aceasta zi, si nu mai spun decat ca ii sunt recunoscatoare, pentru tot ceea ce a facut in toti acesti ani. Nu numai pentru mine, ci pentru noi toate, cele care am ajuns sa ii fim cliente.

Rhea , sau Saturn V, este una din lunile planetei Saturn.A fost descoperita in 1672 de Cassini. Rhea era, în mitologia greaca, fiica titan a zeitei pamantului, Gaia, si a zeului cerului, Uranus, si mama tuturor zeilor Olimpieni. In mitologia romana ea era identificata cu Magna Mater.

Sling reglabil, cu inele, usor, tesut des. Se poate purta atat vara cat si iarna. Foarte moale si maleabil inca din prima zi. Are trei dungi groase, egale, mov, gri si bleu.
100% bumbac.
Tesatura dublu diagonala.
Vopsit fara substante toxice si fara coloranti AZO.
Inele din aluminiu, fara reziduuri de fier sau nichel, create special pentru slinguri.
Recomandat pentru purtatul copiilor intre 3,5 si 22* kg.

Dimensiuni (aproximative, dupa spalare) 60 x 180/200 cm. Coada slingului este taiata diagonal, cu 20 cm diferenta intre laturi.

Alte detalii aveti aici. Eu mai spun atat: m-am topit uitandu-ma la fotografiile acestea!

Mai jos este ultima isprava a Dianei, iar eu regret ca am avut niste zile crunte in perioada in care s-au facut filmarile, caci altfel am fi aparut si noi :)

Deci, slingul poate fi al vostru, urmand pasii de mai jos:

  • Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume. 
  • Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana maine la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul, chestii care iau timp.
  • La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)